Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [萌風促進帖] PVC 囡囡 figures

唔... 例如一幅有高谷典子的Figure同超合金魂GunBuster的合照... 同時該帖以同份量分別介紹兩件產品... ...
小櫻 發表於 23-6-2011 04:11 PM

以現時的基準應該放主版?:67:

燃系的和萌系的都是玩物, 根本就應該一視同仁~
咁不如叫版主開過個NEWS區啦.
bad-aries 發表於 23-6-2011 04:18 PM

主區置頂那個....算不算?:44:
原來在版主眼中小弟係挑釁作亂…:56:

看來小弟在TD的時日無多了…:79:
頭像被屏蔽
我都係依家先知原來好多post移左,
記得TD 之前主區, 好多元化,咩都有,
但自從TD server大更新後,
上黎TD 見到好多拉打, 好多唔太識既合金, 小量現成gundam
我仲以為TD 依家無人玩figma, pvc,

依家諗番, 原來自己每次黎TD,
入到主區, 好多時真係1分鐘到已經''轉場'' 去其他forum...
睇黎要改變習慣, 入埋會員收藏區,
主區我只係睇下post既標題, 入去日報睇下就已經OK
唔係幾明點解會俾人鎖左
toysdaily.com/discuz/thread-157800-5-2.html
頭像被屏蔽
原來在版主眼中小弟係挑釁作亂…

看來小弟在TD的時日無多了…
太陽之牙 發表於 23-6-2011 04:47 PM

<-------

牙大係時候開定個ac叫月亮之牙......
唔... 例如一幅有高谷典子的Figure同超合金魂GunBuster的合照... 同時該帖以同份量分別介紹兩件產品... 那麼應該放主版還是萌版?...

小櫻上
小櫻 發表於 23-6-2011 04:11 PM

萌版在哪裡:47:
原來好多PO都被人移左,唔怪得,近呢半年,一排,發覺主區黎黎去去都係戈D
仲以為其他系既玩具,已經冇乜人玩- -
搞乜,以前都唔係咁