Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [萌風促進帖] PVC 囡囡 figures

我又Post先,小弟技術不好, 志在支持...

頭像被屏蔽
唔係丫嘛, 禁都要移區
大家post下萌系的野原來玩具日報係容唔到嫁
玩具日報容唔到萌系叫乜鬼玩具日報, 改 ...
tf-autobot 發表於 22-6-2011 10:00 PM

平日好少對呢度有意見
不過見大大咁灰真係忍唔住要講兩句
成日一開幾乎成頁都係神話/三一post真係好反感
其實有其他野見下係好的,真的不明白為何要移區
祝呢度早日零人流XD
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽

我又貼~~~~~
萌風再吹! :61:
難怪我在日報區找不到了...
唉....有點灰...><"
此處不留人, 自有留人處
我就係鐘意d萌figure唔鐘意魂(HG素組都好過你), 唔鐘意三一(有錢人玩意,我未夠財力)呀, 吹咩
雖然呢度人流旺, 但都係要走去第二度睇心頭好
在下都想問,個主版要來做咩?淨係俾人放NEWS?有時&#21874;大大一出POST,唔夠一個鐘已去&#21655;第二、三版,前面全部變哂NEWS,仲要係一個EVENT分十幾個POST,仲要有重覆,呢&#21874;NEWS POST又唔見移區:53:
又唔整個萌系區出來,POST主版又移區,究竟想點?一定要合金ROBOT超人英雄先叫玩具?囡囡就唔係玩具?
我又Post先,小弟技術不好, 志在支持...

Nevon 發表於 22-6-2011 22:21

白SABER、黑髮夏娜、魔法師長門...
大大有不少好東西呢∼
唔係丫嘛, 禁都要移區
大家post下萌系的野原來玩具日報係容唔到嫁
玩具日報容唔到萌系叫乜鬼玩具日報, 改 ...
tf-autobot 發表於 22-6-2011 10:00 PM

其實感覺TD分區有點混亂....
如果分享玩具不應放在主區, 那麼主區應放什麼?
不同ching為不同玩具拍照出帖, 怎樣定義哪些應該放這邊?

如是者我會覺得乾脆把主區改做玩具情報區, 全部人為玩具拍照開帖都開到這裡好了.
:67:
頭像被屏蔽
其實感覺TD分區有點混亂....
如果分享玩具不應放在主區, 那麼主區應放什麼?
不同ching為不同玩具拍照出 ...
手榴蛋包飯 發表於 23-6-2011 12:56 PM

唔... 例如一幅有高谷典子的Figure同超合金魂GunBuster的合照... 同時該帖以同份量分別介紹兩件產品... 那麼應該放主版還是萌版?...

小櫻上
頭像被屏蔽