Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

點擊∼看高清大圖∼

轉貼Facebook "Toy Hunters"

" 除左以上數之不盡o既優點同功能,而家尊貴o既 VIP預訂 Hot Toys 1:6 Iron Man Mark II (Armor Unleashed Ver.)仲可以選擇屬於你o既尊貴 VIP Gift! Tony Stark部超級電腦大家都想擁有~ 協助製作 Iron Man果時疑幻疑真o既虛擬效果更加令人著迷! 快d黎預訂啦~ "

.....唔知今次又有咩要插HT呢 ......一眾"尊貴o既 VIP" .........:38:  
會唔會講做咩得HK有 , 外國就無呢 ? ....HT幾咁唔公平呀
點擊∼看高清大圖∼
廣闊的宇宙 發表於 21-4-2011 02:37 PM

Good!!!:71:
呢隻雖則條腰都係幼咗啲,但收貨,好嘢!!!:43:
個vip....膠手:63:
真係好正 :46:

MARK 2個VIP GIFT!!!-口-

HAPPY 啦..=.=...VIP..

Hottoys 歧視非 VIP, mkII 只有 VIP 才有贈品,快 D 揾消委會!先前話 hottoys 呃人那些人,千祈咪送上門俾人呢啦!
轉自Toy Hunters FACEBOOK
<<鐵甲奇俠2>> 1:6 Iron Man Mark II (Armor Unleashed Ver.) pre
連接第一集同第二集O既指標性 Iron Man!! 變身後o既 War Machine好評如潮,
變身前o既 Mark II更加係好多人心目中o既神物! 今次 H&#8943;&#8943;ot Toys製作o既 Iron Man Mark II (Armor Unleashed Ver.)
結合各種優秀o既技術,勢必成為新一代o既夢幻逸品!
第一樣當然吾少得 Don Cheadle頭雕,LED燈方面除左頭、胸、手之外,靴同地台都會有埋,真正著晒!
如火般難耐o既 Iron Man熱潮壓軸之作 Mark II  (Armor Unleashed Ver.)而家開始收訂喇!

真係最後???
左一隻..右一隻...:DD
HAPPY 啦..=.=...VIP..
guitarjimmy6666 發表於 21-4-2011 02:49 PM

請集中討論, 主題會被合併
謝謝~
如火般難耐o既 Iron Man熱潮壓軸之作........講到好勁咁....哈哈

唔系還有隻大野咩? .....隻大奸角呢 ?
oh nice can preorder already
今次跟足電影
D釘正常番   good!!!
harry01 發表於 21-4-2011 12:11 PM

其實都唔係架 我昨&#26217;用部46吋電視再放大8倍睇過 跟足電影既話 係既唔凹又唔凸的 只是釘位D表面線條好似CD一&#27096;係同心圓 以及色水上的少少唔同 看上去反光時效果就唔同了 
轉自Toy Hunters FACEBOOK
1:6 Iron Man Mark II (Armor Unleashed Ver.) pre
連接第一集同第二集O既指 ...
MAX 發表於 21-4-2011 02:50 PM

可能係最後MMS掛
佢好似提過I-M會出DX
最後 ?? 咁隻 wm bd 呢 ?? 仲出唔出o架 ??