Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys – MMS150 - Iron Man Mark II (Armor Unleashed Version) Limited Edition

請問各位Ching VIP member 可以訂幾多隻是有VIPGift的。。。。:64:
請問各位Ching VIP member 可以訂幾多隻是有VIPGift的。。。。
toys1333 發表於 21-4-2011 04:13 PM

1張vip1隻vip gift
請問各位Ching VIP member 可以訂幾多隻是有VIPGift的。。。。
toys1333 發表於 21-4-2011 04:13 PM

一隻, 你想點 ???

回復 122# magiam

訂價1430先岩
我問佢話:
原價1480
vip 1480九折
non-vip 1430

vip訂+gift 要 1480...
VIP Gift.....
迴轉宙斯 發表於 21-4-2011 02:33 PM

除了vip gift,HOTTOYS好似又留左一手,為tony製作著燈專用body:58:
我問佢話:
原價1480
vip 1480九折

fatestay 發表於 21-4-2011 04:19 PM

Walkin 唔係提高優惠, 減100咩???
我問佢話:
原價1480
vip 1480九折

fatestay 發表於 21-4-2011 04:19 PM

ironman 價錢再進步了, mark v 正價 $1380, 之前mark iv 好似 $1280, mark vi 就1380, 現在mark ii 已經 $1480. 很貴呢...... 肉赤中~ :$
mark iv is HK$1180 only ...
mark iv is HK$1180 only ...
MkV 發表於 21-4-2011 04:34 PM

那上年的mark iv, 至今年的 mark ii, 貴了$300元......
頭像被屏蔽
mark ii係貴左,但我覺得出得幾有誠意,部件可以卸出黎,內部結構都整得好精密,又可以重現Rhodey解剖一幕,又可解除玩家怨念:71:入硬,不過等多2個月先比訂:34:

ps:第3個led地台:70:
那上年的mark iv, 至今年的 mark ii, 貴了$300元......
good886 發表於 21-4-2011 04:39 PM

咁又唔可以咁講, 隻新mk ii 入面都幾精細, 又有頭盔頭雕
講貴一定係mk v, 無頭雕, 得個硬膠喼又得好少bd 配件都要$1350
咁又唔可以咁講, 隻新mk ii 入面都幾精細, 又有頭盔頭雕
講貴一定係mk v, 無頭雕, 得個硬膠喼又 ...
MkV 發表於 21-4-2011 04:50 PM

無計啦,Mk V應該只出一次,HT咪索性賺盡D囉!
一隻, 你想點 ???
558558 發表於 21-4-2011 04:15 PM

本來想睇下有沒Ching可以幫忙用VIP訂。。。。。睇黎無望啦。。。。:56: