Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] P.22。有新入手玩具。更加了香港玩具博物館內圖片!睇下啦

有心人:71:絕對支持!十萬個支持~~~~~~~:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

弓起晒,oxide兄, 有無詳情...?:43:(如果可以借出部份時間俾td編輯部版主舉行活動聚會....相信可以大大加快廣告審批程序...呵呵:66:)
Do you need to hire a security guard? I can do it for free for night shift! Ha...
我一定會想同td合作攪下活動!如玩具改造改色比賽!玩具主題展覽(如你啲香港製造大膠@@)我出獎品獎金!一切以玩具迷為想!更希望各玩具迷比意見我!

弓起晒,oxide兄, 有無詳情...?(如果可以借出部份時間俾td編輯部版主舉行活動聚會....相信可以大大加快廣 ...
hehemimi 發表於 19-4-2012 02:36 PM
我一定會想同td合作攪下活動!如玩具改造改色比賽!玩具主題展覽(如你啲香港製造大膠@@)我出獎品獎 ...
oxidepang 發表於 19-4-2012 05:22 PM

很好提議...支持:71::71:
而家忙於設計店內的擺陣。可否請email你的電話給我?

很好提議...支持
hehemimi 發表於 19-4-2012 08:51 PM
你就是email給我的alan嗎?(儲香港大膠的)
很好提議...支持
hehemimi 發表於 19-4-2012 08:51 PM
那不重要!也是玩具迷交流之友啊!

回復 128# oxidepang
除了兄台有$$$之外,最緊要喺唔使做,如果唔喺邊到有咁多時間去搜購極品玩具
多到....好勁呀~~
當然要工作啦!搜集玩具只是興趣啊!

除了兄台有$$$之外,最緊要喺唔使做,如果唔喺邊到有咁多時間去搜購極品玩具
Inspector2211 發表於 24-4-2012 03:51 AM
你一定好有錢=.=
天火文都有2隻,另外你間野係邊嫁?我想去睇下....
此乃非廣告.希望板主手下留情比我宣佈下好嗎??
我終於在旺角搵到一間五百尺的樓上舖開小型玩具博物館.玩具 ...
oxidepang 發表於 18-4-2012 11:36 PM

info@toysdaily.com

In my personal point of view, I really wanna make friend with you and hope your dream will come true soon.  Cause u have done what I wanna to do! :71:

u be welcome be my friend any time!!!pls pm ur phone number to me if u want..i will contact u when my mini shop open..u be my friend!!

In my personal point of view, I really wanna make friend with you and hope your dream will c ...
Douglas.M.Saint 發表於 27-4-2012 03:10 PM
那是博物館??? 可否參觀及有地址嗎