Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 玩具櫃送贈有緣人 詳情去P.9 #128

GP03放咁高...:30:
你好阿~很不錯的櫃子與收藏!
可以請問為什麼隔板玻璃會發出藍光呢?
謝謝!
jerry0946 發表於 21-7-2011 07:23 PM

因為層板後面有藍色光管,所以才會發出藍光!
但個人意見呢類設計中看不中用,因為藍色光管燒咗之後係換唔到嘅...........:63:
wow~~wht a great shelf!!!:71:
依隻幻變奇兵M.A.S.K 我真係未見過~~~:71:

<玩具大屠殺>睇到依段字我都好感足....鳴鳴鳴.....:79:
因為層板後面有藍色光管,所以才會發出藍光!
但個人意見呢類設計中看不中用,因為藍色光管燒&#21655;之後 ...
rx79 發表於 27-7-2011 11:15 AM

想問下樓主第一張相個櫃做&#21655;大約幾錢??:35:
想問下樓主第一張相個櫃做&#21655;大約幾錢??
kevinwong4ever 發表於 4-8-2011 02:24 PM

其實我係全屋傢俬一齊訂造&#22021;,尺價一千蚊尺,我都唔係好識計,我只係知個體積咋
size係左7尺半 x 右6尺半 x 8尺半高 x 20寸厚...........

頭像被屏蔽
:71:Very good with heart sharing... Support Support :71:
what a cool collection!  much much better the mine!:handshake:
Join our gathering this Sunday?:)
http://www.toysdaily.com/discuz/thread-87438-149-1.html
我的高達玩具櫃2012龍年新裝

你依段稿我睇完好有共鳴呀:handshake:
由其係細個時&#22021;(玩具大屠殺):sad:
之不過落手&#22021;人係我後母:sad:

右邊頂層盞藍色光管燒&#21655;之後,想換都換唔到........
唔知其他可以頂到幾耐~
support!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20年...我年資比你低, 不過我好欣賞你, 可以分享比我地聽, 加油LA樓主, 一齊努力
20年...我年資比你低, 不過我好欣賞你, 可以分享比我地聽, 加油LA樓主, 一齊努力
天下士 發表於 28-1-2012 10:54 PM

近日包租婆因加租不遂,將我迫遷........
呢度係新居,依家搬去一個350尺&#22021;村屋暫存.:79: