Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.36~~~不在乎的變身~~~Faiz

光劍~好似D交通警or 地盤 控制車輛出入個D 發光器><

Crimson Smash總是美中不足差,紅色的smash 光
怪物et 發表於 18-9-2010 04:49 PM
我有時&#25886;住支玩具光劍當自己係 555 架~~~:DD
Faiz的確係好物 , 令我愛不惜手
歐比旺.肯諾比 發表於 18-9-2010 06:59 PM
:):)
好詳盡&#22021;分享,強貼
山吹老師 發表於 18-9-2010 07:41 PM
THX 支持~~~:64:
其實想問樓主,那 Auto Vajin 現在可以在那裡買到呢,如果人 + 車,的確好型!!
Lau 發表於 19-9-2010 12:02 AM
呢架係當年無線播555時係吉吉做特價時買番黎~~~宜家真係無晒啦~~~有陣係&#21874;老屋&#37032;或者舊式玩具店見到過GE~~~:(
:43:十卜:43:SOME大擺D姿勢仍然好有水準:71:
呢架係當年無線播555時係吉吉做特價時買番黎~~~宜家真係無晒啦~~~有陣係&#21874;老屋&#37032;或者舊式玩具店 ...
Somebody_Ex 發表於 19-9-2010 12:25 AM

咁唯有好似其他大大咁,等再推出時購買吧,那時亦可能真係會有其他配件送,或者電單車可以變形!
唔知係咪改車的天罰....
暫時澳門找不到555shf啊...........啊~~~~~
知行者 發表於 18-9-2010 23:20

過hk買啦:74:
thx for Great report!:71:
支持some樓主的post, 因為每次都好正好毒:77:
哩排晤得閒外出買玩物, 哩隻555要遲D至可入手, 而家睇post頂住癮先.....:no:
過hk買啦
msz006_ver.ka 發表於 19-9-2010 09:12 AM

我已經係一開始賣第二日去找....
點知今次呢隻&#22050;竟然話唔夠貨派......
我好鍾意555......所以好心急....等唔切過香港....
不過世事難料......可能今次都要等過香港先追返=..="
我好鍾意555......所以好 ...
知行者 發表於 19-9-2010 09:54

我都係第二日去找, 188得蒸品有貨, 仲要得番3盒...
:71:nice report
十卜
真係好正, 有埋架車就更加好
virtualman 發表於 18-9-2010 10:47 PM
THX~~~希望笨大有埋架車出啦~~~:77:
唔知係咪改車的天罰....
暫時澳門找不到555shf啊...........啊~~~~~
知行者 發表於 18-9-2010 11:20 PM
又係唔夠貨~~~:80:不過香港呢幾日GE貨量都係&#21873;&#21873;夠應付巿場咋~~~:(
要整咁多野都幾煩=.=
destiny 發表於 18-9-2010 11:36 PM
要求高就要整整佢~~~:74:如果玩完會擺入櫃唔&#25886;出黎~~~我諗唔整都無咩問題~~~:DD
你唔講, 我真係冇為意隻 faix 長短角
龍劍飛 發表於 19-9-2010 12:07 AM
你去過蒸粉一樓就知啦~~~因為鋪頭人太多迫住~~~"立"&#21523;眼個盒無凹無崩~~~隻公仔無明顯甩油錯件~~~就"拿拿"聲俾錢撤退~~~跟本無可能企係度慢慢驗~~~:80:
十卜SOME大擺D姿勢仍然好有水準
ZIN 發表於 19-9-2010 12:28 AM
THX ZIN 兄支持~~~:77:
thx for Great report!
支持some樓主的post, 因為每次都好正好毒
哩排晤得閒外出買玩物, 哩隻555 ...
roystoy 發表於 19-9-2010 09:24 AM
咁有時間就去入手啦~~~唔好攤得太凍呀~~~:35:
咁唯有好似其他大大咁,等再推出時購買吧,那時亦可能真係會有其他配件送,或者電單車可以變形!
Lau 發表於 19-9-2010 12:46 AM
呢架疾走車其實都唔係太正~~~我都想笨大出番架好&#21874;GE~~~:35:
nice report
Borbor 發表於 19-9-2010 05:51 PM
THX 支持~~~:77:
我好鍾意555......所以好 ...
知行者 發表於 19-9-2010 09:54 AM
唔知影子老師係濠江 555 入手未呢~~~:?
係度再向各支持的朋友致謝~~~:) 好快又到納斯卡啦~~~:DD
SOME大又出好POST毒人了~~~~~
好正的報告
本來都打算PASS左FAIZ
但見平成10人都開始出齊
有D心動了
唔知影子老師係濠江 555 入手未呢~~~
係度再向各支持的朋友致謝~~~ 好快又到納斯卡啦~~~
Somebody_Ex 發表於 21-9-2010 10:32 PM

都仲未啊~~唉~~不過托&#21655;人過HK買~
納斯卡訂&#21655;~HAHAHA~