Toysdaily 玩具日報

查看: 22763|回復: 26

[個人收藏] 假面騎士W~DX版變身腰帶、蓋亞記憶體一入....!(1樓新增女友變身了)

頭像被屏蔽
十卜~
而家DX好貴
都係等tbb播先後追:(
十卜~
而家DX好貴
都係等tbb播先後追
攝影_基 發表於 3-9-2010 10:10 PM

kiva都未播咁你有排等啦:DD
不過限定既gm就最好依家入左先囉:(  如果唔係遲d就冇曬嫁啦:$
kiva都未播咁你有排等啦
不過限定既gm就最好依家入左先囉  如果唔係遲d就冇曬嫁啦
kit0829 發表於 3-9-2010 11:19 PM

係decade都未做,真係有掛等:56:我今日都買左cyclone & joker既memory(難搵到呢= =),用黎襯bm隻w,原來d memory真係好好玩,加上可以發聲,好有投入感:71:
係decade都未做,真係有掛等我今日都買左cyclone & joker既memory(難搵到呢= =),用黎襯bm隻w,原來d ...
黑日blacksun 發表於 3-9-2010 11:37 PM

C同J既GM唔難搵 :unhappy:  有錢就得啦:DD
GM真係幾好玩嫁:D  但係好食錢姐:help:
C同J既GM唔難搵   有錢就得啦
GM真係幾好玩嫁  但係好食錢姐
kit0829 發表於 4-9-2010 12:15 AM

其實如果以一路行一路搵,真係算幾難搵,反而上網就有好多:56:因為唔想等交收又要等幾日所以今日走左出去搵,剩係in's有,但d鋪真係遲遲都唔開......
回復 1# greatmuta
富之會員,金之收集:57::77:
kiva都未播咁你有排等啦
不過限定既gm就最好依家入左先囉  如果唔係遲d就冇曬嫁啦
kit0829 發表於 3-9-2010 11:19 PM

等!:*

fang限定:oh:
頭像被屏蔽
回復 9# greatmuta
無問題丫,有錢一定買到:77:
:71:
頭像被屏蔽
樓主有沒有買棍棒和光線槍(附有 Trigger 和 Metal 記憶體)?
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽