Toysdaily 玩具日報

查看: 15411|回復: 19

FAIZ 變身腰帶

今天收到了 x2toys 大大自制研發的555 FAIZ 合金腰帶,急不及待來立即改裝!!!
配備FAIZ GEARBOX 更加一流!

扣武器配件的背後

與1:1成人版對比

配件對比,1:1的官放版的節扣是膠的(左邊的),而x2toys制作的是金屬(右邊的)

x2toys制作的節扣也可安裝在1:1的腰帶上

或可將整條腰帶改裝到1:1的官方版上,改裝的方法和DX的一樣!!!

一樣可裝上1:1 的配件

配上於 SAIGA 更加華麗!!!

這條金屬腰帶要放回箱內要拆掉個扣,唔係放唔入個箱!

:$ 正!
尼個好正!!!:43: 條帶真係靚好多:73:
但係咁整唔怕俾人告咩???定係同日本方面簽左約???:58:
仲唔快d輕先:D
1:1的那部555電話能夠和真的電話一樣可以開機的嗎?
頭像被屏蔽
原帖由 x2toys 於 21-9-2009 08:49 PM 發表

回大大,我呢D小打小鬧又邊有資格同東映簽約~
自己穩工廠做小批量玩下姐~
最多屬於同人產品,就好似D人改造SIC一樣,好多都有做小批量量產~距地都無東映或BANDAI授權架啦~哈哈哈~
:73:

冇睇錯既話 圖上面果條係咪大大既作品??:71:
可惜香港匯款內地原來手續費好貴:56: 故想辦法中
頭像被屏蔽
原帖由 x2toys 於 22-9-2009 09:18 AM 發表

系啊~上面果條合金帶系小弟今次開發既~
無得同“官人版”比~
只系想滿足一下DX戴唔落個缺陷~哈哈~
:77:

但係我覺得比官方版仲靚WOR :71:
KOOL stuffs! :58:

THZ for sharing!
原帖由 kaiyu 於 22-9-2009 09:22 AM 發表

但係我覺得比官方版仲靚WOR :71:

x 2~我認為 x2toys 大大整得比官方更實在~更有質感~:71:
非常支持&期待 x2toys 大大下次o既作品:43:
:@ 成人板腰帶實在係成人先買得起呀~ THX大大既詳細報告
可否PM做條腰帶價錢給小弟?:77:
原帖由 七國咁亂 於 23-9-2009 01:49 AM 發表
可否PM做條腰帶價錢給小弟?:77:

在下都十分之有興趣!!可否PM埋比我!!:71: