Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.31~~~獨自的變身~~~Joker

:71:大佬真係精華之王
THX 支持~~~

純黑真係有一種好獨特GE味道~~~
Somebody_Ex 發表於 22-8-2010 01:42

前日去頑仔訂trial同eternal, 有人想買, 不過已經賣哂
大佬真係精華之王
TD玩具老師 發表於 22-8-2010 08:45 AM
無咁誇嗎老師兄~~~:(
前日去頑仔訂trial同eternal, 有人想買, 不過已經賣哂
msz006_ver.ka 發表於 22-8-2010 08:59 AM
其實十號左右已經差唔多賣晒~~~今次可能吸收咗上次紅金事件~~~間間鋪都唔敢再入貨:(

傷感的四十八話~~~步入獨自的變身~~~:o
傷感的四十八話~~~步入獨自的變身~~~
Somebody_Ex 發表於 22-8-2010 02:06 PM

:sad::sad::sad:
個box art都好靚 :handshake:
好想要啊………JOKER
幪面超人 Double 一劇雖然已到尾聲~~~但實在太令小弟興奮了~~~很期待新的電影版 "Forever A to Z 運命 ...
Somebody_Ex 發表於 17-8-2010 01:58 AM

JOKER同其他記憶體都係T2尼架...
除左劇場版  tv版最後一集 左仔都變身為rider joker了
而且係冇左菲利普之後 繼承師父個lost driver 繼續變身保護風都的
其實依隻野個design都好有意義 代表左主角冇左拍擋之後
真正變成一個(full) 男子漢  而唔係一個半#子(half) 的男人
除左劇場版  tv版最後一集 左仔都變身為rider joker了
而且係冇左菲利普之後 繼承師父個lost driver 繼續變 ...
sk9091 發表於 25-8-2010 01:08 PM
信心增加令個人力量亦提昇咗~~~好有獨行大俠果種感覺~~~:$
好想要啊………JOKER
super1234 發表於 23-8-2010 06:09 PM
出年八月有魂SHOP貨出~~~:64:
個box art都好靚
八口八口 發表於 23-8-2010 12:46 PM
JOKER同其他記憶體都係T2尼架...
改咩名好? 發表於 23-8-2010 07:13 PM
THX~~~:)
出年八月有魂SHOP貨出~~~

THX~~~
Somebody_Ex 發表於 25-8-2010 01:45 PM

出年8月, 連000都就完lu
都唔知keep 唔keep 到double 既熱情

唔知食玩 / 扭蛋 / DX 會唔會由 A至Z 既T2 memory再出過呢?
joker個頭好簡陋.....{:3_139:}
睇完Some大嘅post,又竟然俾我見到呢隻好物,入手了........巧貴呀:56:
頭像被屏蔽
最近無記播W搞到我都好想入返...無奈好難搵到...