Toysdaily 玩具日報

[版務] 3年又3年, 2010年 6月15日, 今日我地 6歲 la

其實想問一問管理層會唔會堵加人手黎管理成個壇?

BTW happy birthday
之前有好多,另外,VINCE大有小小4誤會啦,我指既係:1個常POST,有會員係CM度問價,但發帖果個無 ...
zzMANzz 發表於 15-6-2010 02:30 PM

大大, 好多時有人 PM 問價都係 因為 出post 的會員 先引導 網友 談論價錢.
如果係 一 至 2 個 reply, 通常都會比我們 del, 個 post 會 keep 係主頁 ... 但如果太多, 我地就冇可能再一個個 del. 要知到大家都要反工 ma ... 手停口停, 最終 td 就會完.
同埋, 請不要太睇重 "移區". td 每一個 區, 我都希望可以平衡發展. 市場區 就係比大家好 free 咁討論邊到入到平野. 如果個個都係 主版 問, 就冇必要多一個 區. 所以有太多問價/問地點的 post 都會移過去. 這亦係 對 其他人 的公平.
happy birthday
TD生日快樂
^.^v
哈皮bath地 to Toysdaily~~:$
TD真係幫我地過左好多平凡既日子....
日日睇住TD,人都過得無咁悶!~
祝六歲生日快樂!!
:61:HAPPY BIRTHDAY TO TD!:61:
:77:生日快樂:77:
唔係TD我諗我宜家儲到好多錢:66:
happy birthday
Haven't been here and post for a long......long time.   
Happy B'Day Toys Daily and wishing all Hosts, Admins and Bros "ALL THE BEST"..!!!
生日快樂~!!! \(^v^)/
Happy Birthday TD :71:
唔好咁灰啦, 不如想下響十周年點慶祝仲好啦 {:2_116:} 萬歲
唔覺唔覺, 我都俾TD 毒左唔少... :34:
尤其果幾個放毒友 :p

希望TD 越來越好啦, 大家多D 包容 :71:
恭喜!  多謝各管理員維持呢度, 讓我們可以在這裏分享玩具的樂趣及有關資訊, 係呢度收玩具資訊真係一流, 謝謝!  :77: