Toysdaily 玩具日報

[版務] 3年又3年, 2010年 6月15日, 今日我地 6歲 la

HAPPY BIRTHDAY TO TD:77::77:
多謝各位版主大大的奉獻,會一直支持TD!
happy birthday to TD:77:
祝 玩具日報  生日快樂!!! Happy Birthday to Toysdaily. :77::71:
TD, happiy birthday, support*1000!!!
其實TD真係叫管理得唔錯架喇~!!:71:
繼續努力啦~!!{:3_147:}
p.s.換左版面都唔係好耐,點解斷線同慢o既問題都成日出現~!?要正視依個問題先~!!{:2_116:}
祝 TD 生日快樂~~~:77:

我習慣每日都要上TD 不過呢排忙 都冇o羊開POST啦

TD 繼續努力:34:
:77:

首先:祝 TD 生日快樂

在此,本人亦希望能在此發表些許愚見:
本人係TD都有不小既日子,由『潛水艇』到而家係某個區度活躍,我覺得TD主要潛在著:不能完全公正既問題

何謂『不能完全公正』,就是說,某些帖子因為部分會員惡意留下不負責任的留言,而導致該帖被刪,但卻與該帖的樓主無關;
比個例,年初.『幪面超人區』不知何故被全區刪除,導致接近1萬頁之POST化為烏有,最初,版主以『集體商業活動』為由,但該區多名會員去信(PM)版主/管理員提出証據,但版主/管理員們卻未能交出証據之餘,亦未回應過任何一個PM,此等同某致政界官員對市民的提問作出『多謝你咁大聲』之舉同出一徹。
此舉,不單令區會員對管理層之信心大減,更因此流失大部份會員,令大家少了不小志同道合的網友,實在悲哉。

另外,管理層方面亦對帖子移區有不同的標準,不同的POST,同一種回答(如問及價錢),有人被瞬速移區,有人則永不移除,這點些要留意。

所謂:亂世者始於人
若然要令某個地方得到安定、歸心,那『人』方便定必要得到采\妥善的篩選和公正嚴明地處理訴求!
thanks for all the time, heart, energy put into the forum.
to me TD is the best toy forum:71:
TD, Happy birthday!!!!!!!!!!

本人係TD都有不小既日子,由『潛水艇』到 ...
zzMANzz 發表於 15-6-2010 12:48 PM

我想問問 邊個會員係 主版 公開問價時 會 永不移除 呢? thx
Happy Birthday to Toysdaily!
我想問問 邊個會員係 主版 公開問價時 會 永不移除 呢? thx
Vince 發表於 15-6-2010 02:20 PM

之前有好多,另外,VINCE大有小小4誤會啦,我指既係:1個常POST,有會員係CM度問價,但發帖果個無答,都被移區;但卻有同樣情況下而無被移區既,呢種情況其實一直存在

本人係TD都有不小既日子,由『潛水艇』到 ...
zzMANzz 發表於 15-6-2010 12:48 PM

:77: