Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.14~~~英雄的延續(一)

喔~V3~立即想起他的招待動作...立起兩根手指的那手勢, 沒問題嗎?
記得V3的裝著即使在推出當時也很快售 ...
手榴蛋包飯 發表於 7-6-2010 10:58 AM
兩隻手指應該沒問題吧~~~:DD~~~V3 當年真係好好賣~~~:)
msz006_ver.ka 發表於 7-6-2010 11:08 AM
多謝感動支持~~~:$
V3的打鬥..其實幾好睇...去到後期有埋怪金剛的出現..令整個故事推去另一個高峰..總之就好睇
V3的打鬥..其實幾好睇...去到後期有埋怪金剛的出現..令整個故事推去另一個高峰..總之就好睇
老文 發表於 7-6-2010 02:52 PM
當年我好期望會出 Riderman 裝著~~~但一跳就跳到亞瑪遜~~~:o
回復 34# Somebody_Ex

怪金剛的命運...一路都唔係咁好...但佢係我一個極之喜愛的角色..有血有肉
回復  Somebody_Ex

怪金剛的命運...一路都唔係咁好...但佢係我一個極之喜愛的角色..有血有肉
老文 發表於 7-6-2010 05:30 PM
同意~~~:) 怪金剛呢個名我唔係幾接受~~~當年麗的重播V3無啦啦改名叫鐵面金剛~~~:60:
亦在此多謝各位曾支持本帖的朋友~~~:64:
SOME 大的精華出得好密,超正,追到我氣咳~~~~~
回復 1# Somebody_Ex :shiny::shiny:

:$may be I need to take back my 裝著變身 to photo la !!
永遠支持裝著系列及 Some 大嘅 post; 我覺得冇裝著系列鋪路, 唔會有今日嘅 SHF...
裝著我都只係入過4款: 裝甲響鬼、轟鬼、斬鬼同埋 Kabuto, 都係見平果陣入, 不過真係幾抵玩!
回復  Somebody_Ex

may be I need to take back my 裝著變身 to photo la !!
S20081997 發表於 9-6-2010 05:26 PM
多謝支持~~~:$
SOME 大的精華出得好密,超正,追到我氣咳~~~~~
officeboy3988 發表於 9-6-2010 04:58 PM
近來唔知點解咁想幫啲玩具影相~~~影完唔想嘥咗佢~~~又想出分享帖做記錄~~~:78:以前出帖比較疏落同批評性居多~~~今日心態唔同咗LU~~~只係想將個帖做好少少~~~亦多謝各位朋友支持~~~:)
永遠支持裝著系列及 Some 大嘅 post; 我覺得冇裝著系列鋪路, 唔會有今日嘅 SHF...
裝著我都只 ...
Englishman 發表於 9-6-2010 06:21 PM
有你呢句我已經好心滿啦~~~我仍會繼續的~~~:)
好懷念.....:52: