Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] 裝著變身分享會精選 vol.14~~~英雄的延續(一)

沒有當年一號受腳傷事件..就可能沒有2號的登場..亦可能沒有機會發展到現在的w...事情有時就係咁有趣的了
十卜
我都係鍾意V3, 好有形
virtualman 發表於 6-6-2010 08:36 PM
當年任何書刋如果係關於 V3 ~~都會大賣~~~真係非常厲害~~~:$
沒有當年一號受腳傷事件..就可能沒有2號的登場..亦可能沒有機會發展到現在的w...事情有時就係咁有趣的了
老文 發表於 6-6-2010 11:28 PM
同意~~~:)不過當年一號無事都好啦~~~以當年咁 HIT~~~好似超人咁亦應該會有續篇~~~有另一位幪面超人接住出場~~~:DD
裝著係我至愛:$十ト:love:
:71::71::71::71::71:爆燈正帖~ 最中意這個vol.14~ 一定要+埋讚:64: 感謝some大良心分享!
將來若有更好既產品, 我都唔會捨棄佢地:$
support:71:
咩隻V3依家賣得好貴:Q
爆燈正帖~ 最中意這個vol.14~ 一定要+埋讚 感謝some大良心分享!

將來若有更好既 ...
ZIN 發表於 7-6-2010 03:21 AM
多謝ZIN兄支持~~~我初入玩具界時~~~就係呢班"老朋友"不停咁誘惑我~~~叫我捨棄佢哋真係好難~~~:)
support
咩隻V3依家賣得好貴
timothy276217 發表於 7-6-2010 04:17 AM
V3 裝著經常都處於一個"高企"GE價位~~~情況就如今日隻 FJ 咁~~~公司一早賣晒~~~出面一有貨就俾人掃咗~~~:( 今日再見二手貨都唔係平~~~:DD
一模多款的毒物,..連埋shocker 6隻一模出足11隻...真係笨大你好野..可惜shocker沒有上黑眼圈..令我買入興趣大減...只收了一隻白絲巾
喔~V3~立即想起他的招待動作...立起兩根手指的那手勢, 沒問題嗎?:44:
記得V3的裝著即使在推出當時也很快售罄, 買不到...

雖然這批裝著的身形比例有點怪, 但看著他們並列的模樣, 又覺得另有一番味道~
那揉合了古今風格的線條~:)

期待下回分享~
:$:71:
回復 25# 手榴蛋包飯

睇番呢d裝著..某d型態其實都好接近電視.(鈍鈍地,唔會太瘦)..順眼過shf
回復  手榴蛋包飯

睇番呢d裝著..某d型態其實都好接近電視.(鈍鈍地,唔會太瘦)..順眼過shf
老文 發表於 7-6-2010 11:25 AM

最接近的是那個大頭...(=w=.)
SHF都是變smart了...
回復 28# 手榴蛋包飯

不錯...所以有d地方係改左好..定原有好..有時都好難講
如shf的g3x..係靚既..但就汲有了人的感覺..唔似會有個人著住套衫係入面咁囉..
一模多款的毒物,..連埋shocker 6隻一模出足11隻...真係笨大你好野..可惜shocker沒有上黑眼圈..令我買入興趣 ...
老文 發表於 7-6-2010 09:58 AM
多謝支持~~~Shocker Rider 遲啲將會出帖~~~當年我儍儍哋咁買晒六隻~~~:(