Toysdaily 玩具日報

樓主: cliffordchan107

[玩物劇場] 身為爸爸ge你, 有無試過仔女整爛你d玩具?

光之美少女元祖應該只有2位
就是黑白龍珠(CureWhtie同CureBalck)
如果你有埋ShinyLuminus就應該係叫 ...
KMin 發表於 8-5-2010 07:16 PM

引子女入玩具坑真係一個女方法呢~~
我都係, 尤其係隔離屋個肥強, 成日搶我d玩具~~~
cliffordchan107 發表於 9-5-2010 10:04 AM

我就係比我隔離房既媽媽整爛orz
舊時果d如果肯keep,其實而家會好值錢
All my display cabinets have got lock, so they are safe.

Besides my son has learnt not touching my toys since he started playing his own.
我就係比我隔離房既媽媽整爛orz
舊時果d如果肯keep,其實而家會好值錢
紫月葵 發表於 9-5-2010 10:32 AM

嗚嗚, 我細個好多玩具都係俾媽媽掉咗呢......
All my display cabinets have got lock, so they are safe.

Besides my son has learnt not touching m ...
genesicgaogaiga 發表於 9-5-2010 10:47 AM

haha, 大大你咁多正玩具, 可能佢遲d會識開鎖~~
haha, 大大你咁多正玩具, 可能佢遲d會識開鎖~~
cliffordchan107 發表於 9/5/2010 10:57

:50:
Move them to my office.:36:
Move them to my office.
genesicgaogaiga 發表於 9-5-2010 12:51 PM

小心d玩具成為同事的獵物呢~~
嗚嗚, 我細個好多玩具都係俾媽媽掉咗呢......
cliffordchan107 發表於 9-5-2010 10:56 AM
好想買番,但一係就搵唔到,一係就太貴…
涼宮 is poor .. :52:
嘩 @@ 老豆咁惡死
好想買番,但一係就搵唔到,一係就太貴…
紫月葵 發表於 9-5-2010 11:00 PM

唯有學大大你咁, 用lego自製一個, 都好好玩呢呢~~
嘩 @@ 老豆咁惡死
分手勿語仔 發表於 10-5-2010 08:46 AM

haha, 嚴父出孝女ma~~
唯有學大大你咁, 用lego自製一個, 都好好玩呢呢~~
cliffordchan107 發表於 10-5-2010 10:44 AM
如果係d舊產物,尤其係變形合體機械人都係既,不過仲要有時間先得…一陣就要去試工,遲下番工又唔知呢間收幾點啦
如果係d舊產物,尤其係變形合體機械人都係既,不過仲要有時間先得…一陣就要去試工,遲下番工又唔知呢間收幾 ...
紫月葵 發表於 10-5-2010 10:57 AM

等我去下你post睇下你的機械人進度先~~
等我去下你post睇下你的機械人進度先~~
cliffordchan107 發表於 10-5-2010 10:59 AM

可惜原本應該係用深灰色既地方我用晒黑色
因為我細細個玩lego果時冇乜出過深灰件,淺灰就有…