Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~色彩美學~~~Double

其實我覺得色既配搭真係唔錯, 但係如果每個Form都多少少特有既texture就會靚好多喇, 好似膊頭呀, 又或者隻腳
忽然間明白點解Bandai 要將Heat Joker同Heat Trigger分開出 (Cyclone Set同)...

如果市面上有Heat Metal ...
呂品器 發表於 27-4-2010 02:04 PM
Extreme 就咁睇造型就未接受到~~~但當你睇完三十二集就大鑊啦~~~:)兩個男人之挽歌~~~撕開心口接通地球資料庫~~~:) 一口氣打倒 Zone Dopant 同 Beast Dopant~~~:$
其實我覺得色既配搭真係唔錯, 但係如果每個Form都多少少特有既texture就會靚好多喇, 好似膊頭呀, 又或者隻腳 ...
hardmandx 發表於 27-4-2010 05:26 PM
純以欣賞角度睇~~~我覺得 W 啲配色好潮~~~:)
Extreme 就咁睇造型就未接受到~~~但當你睇完三十二集就大鑊啦~~~兩個男人之挽歌~~~撕開心口接通地球資料庫 ...
Somebody_Ex 發表於 27-4-2010 05:59 PM

BREAST DOPANT~~~!???:Q
BREAST DOPANT~~~!???
GN-001 發表於 27-4-2010 06:42 PM
點解會引到你呢個後生仔 GE~~~:handshake:
不過已經改番啦~~~:)
又到謝帖時間了~~~多謝各位曾支持的朋友~~~:77:遲啲有機會我會逐隻補番動作相~~~不過應該等到 LUNA Set 出埋先~~~:43: 因為中途太多新SHF 會推出~~~下個月我有六隻要買~~~:(
影相都影唔切~~~:63:
W...
會死人ga
我覺得cm form好忍者feel....:(