Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~色彩美學~~~Double

推呀推呀

大大咁正分析,聽日一定要出去入
michaelfox 發表於 26-4-2010 12:09 AM
希望你可以開心價入手啦~~~:)
毒...... :help:

W SHF 再次成為小弟o既分段入市項目, 進度只係去到Heat Metal  :64:

都係果句"遲買平幾舊" :44:

因為我發覺宜家SHF出得太快, 買左返去都係扭一兩晚就放番去櫃度

以前裝著反而玩得仲多時間,  所以有D款我無以前咁熱血 ( 不過都會入:*)
:71:
support, 好colourful

不過W黎講, 我CJ同FJ就夠喇 (加隻Skull 同 Nazca, 一對對咁)
insomniac 發表於 25-4-2010 08:18 PM

x2; CJ 同 FJ, 兩隻就夠晒數...:35:
一模多用既最高境界呀!!!:34:
真係好sharp, 好啱好"色"之徒... ha ha. haaaa....
十卜, :71:不過都係等靚價先入, 未睇W毒引未發.....:52:
毒......

W SHF 再次成為小弟o既分段入市項目, 進度只係去到Heat Metal  

都係果句"遲買平 ...
Kenshiro 發表於 27-4-2010 11:00 AM
小弟格言~~~多有多玩~~~少有少玩~~~你唔想買晒~~~無人會迫到你~~~只係"人有我又想有"果種心理係度作崇啫~~~~W 就係唔一定要買晒GE 系列啦~~~:)
我宜家退出咗其他玩具項目~~~只係守住裝著同SHF~~~諗咗好耐始終最愛係佢兩兄弟~~~:love:
x2; CJ 同 FJ, 兩隻就夠晒數...
roystoy 發表於 27-4-2010 11:38 AM
同意~~唔一定要買咁多~~~買最鍾意果幾款就得啦~~~:)
我既shf...就係得w系列....所以會暫時買晒...遲d有限定就好難講la....
小弟格言~~~多有多玩~~~少有少玩~~~你唔想買晒~~~無人會迫到你~~~只係"人有我又想有"果種心理係度作崇Ú ...
Somebody_Ex 發表於 27-4-2010 12:51 PM

小弟o既心態已經俾你地訓練到非齊章不可了:67:

W 係想入哂的, 不過無奈近期新品SHFo既價錢有D走火入魔, 都係遲入化算少少

唔想買晒o既情況我有, 好似沙版毛毛同黑蟻就係喇

不過我諗黑蟻都係遲早o既事, 因為........要齊章:55:
忽然間明白點解Bandai 要將Heat Joker同Heat Trigger分開出 (Cyclone Set同)...

如果市面上有Heat Metal、Heat Joker同Heat Trigger三種唔同package...  一定大把人以為自己買過1隻 = 3隻都買過...   所以H set 同 C set要咁design同搞搞個盒design...

雖然係分明搵笨,但搵得黎,一堆放出黎都幾養眼... :(    設計果位大佬,你好野 (extreme就唔多好野喇,唔係之前有神主牌既話...)!
支持some大
我個人最鐘意heat metal,其次係heat trigger
我有CJ就夠了, 遲d配合埋act w同gm黎display靚晒~~:D
:71::71::71: