Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

要按reload佢先會出現
yugi 發表於 14-1-2010 11:34 AM

Thanks a lot elljay Big Big!:77:
請問是否有特別條件才可以轉頭像? 已試過不同大小會圖但最後必然在儲存時發生錯誤..... code 0.
煩請賜教.
GOOD~終於可以直接post相,老實講以前要搵地方上傳再貼相真係減低貼相既意慾。
test...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

點解會冇左空間個ICON既???

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
thanks
FLICKR的圖片不能用實在有點ˇ麻煩阿....
而且頭像不能設定.........
回復 12# Superkeroro

請問一下大大妳是怎麼同時用圖片簽名又是連結的啊???
升左級反而用唔到自定義頭銜同簽名中使用 Discuz! 代碼??
K動戰士渣古 發表於 15-1-2010 04:04 PM
如果係真既話,我只有放棄呢個fourm....
頭像問題還未解決, 現在我連"表情圖示"也用不到了~
請問為什麼會這樣的呢~?!
我都有頭像問題......:26:

新TOYSDAILY好唔方便.可能還新.希望遲些會改好d
load 相好慢.個頭像整極都唔得.flickr好似還有問題
轉貼link.又唔可以post大張d相.會自己縮少了.
真係post一個post搞了成個鐘
現在又不能改個人內容.....找了半天都找不到(之前好像在右上角)
希望相片upload基本可以增加700k.這是基本需要.希望相片質素會好些
還有一樣非常重要.就是看過的post.請用唔同色highlight.(上次改版都這問題.)
thx
回復 128# evil0930s

己SEND了段SCRIPT給你~{:3_137:}
在台灣的瀏覽速度真是慢的有點驚人啊...
不知是否與這次改版有關?
1.頭像仍有問題
2.有時右邊廣告會阻住人地既留言