Toysdaily 玩具日報

[版務] 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)

我發現新版之後, load呢個網超慢...以前2秒到就load晒d野,而家要load成分幾2分鍾先睇得晒d野, 有好多時仲會load唔到.....
我想請問吓點解我尋日忽然間開始會用唔到論壇o既洋蔥頭表情功能架!??
按論壇表情功能時 只出現一小塊白色

前幾日論壇啱啱再開時都仲用到架喎..
我都喺用同一部電腦同ie T__T
我想請問吓點解我尋日忽然間開始會用唔到論壇o既洋蔥頭表情功能架!??
按論壇表情功能時 只出現一小塊 ...
sonia5sze 發表於 19-1-2010 01:19 AM

x 2~!! 好奇怪~
頭像都係未解決, flickr又係未用到, 廣告又係阻住晒~
奇趣無左85折啦~個廣告仲係度~
D廣告傘住d相點好?????
按論壇表情功能時 只出現一小塊 ...
sonia5sze 發表於 2010-1-19 01:19 AM

X3
洋蔥頭出唔到 !!!
x 2~!! 好奇怪~
頭像都係未解決, flickr又係未用到, 廣告又係阻住晒~
車仔 發表於 19-1-2010 01:35 AM

除o左以上幾點外, 仲有:
1) 有d post唔可以"引用"或者"回覆", 尤其係好多頁o既post~
2) 無端端有訊息提示, 但係入到去check過晒又無料到~
3) 呢幾日好唔穩定, 隔1~2次就要reload 5~6次先有o野睇~

請盡快解決, 謝~~
晚上會成日斷,又慢,回覆按左十幾次都唔得
引用回霞成日齋LOAD無反應~
...其實修改頭像點解有D會員得, 有D又唔得咁奇怪既~?

版主
個ser唔係幾穩定啵...
我仍然不能修改我的頭像...:die:
玩具市場情報集中區突然不能編輯文章....
版主已放棄回應了嗎?too bad...
我的頭像依然未能修改...張圖44KB都唔畀上載,唔知想點...:56:
有時入入下hand網= =
load得又慢