Toysdaily 玩具日報

查看: 11090|回復: 9

公開玩具櫃1,2�F以及入坑紀之越入越深

新加成員一名,新電無緣入手,其實佢都係新電呀∼買黎頂住癮先∼VEGA FROM,肥4FORM!:43: 2大限定之合照

好!我地黎睇睇樓主呢條茂利既玩具櫃!1,2�F遠景∼見到有D咩呢∼:34: (註:其實佢係無玩具櫃,呢個只係電腦櫃比佢鵲巢鳩佔:62: )

先黎2樓近景∼山口背景真係好好用∼PRINT多幾份整哂成個櫃既背景:76: SHF入坑紀....追返舊貨之一古加戰車古代板∼其實現代隻黑金色靚D...但古代有個電話紅外線控制發聲又幾好玩∼諗返起真係幾傻仔....以前見到勁平都唔入,宜家勁貴去買2手∼不過其實最近對SHF又冷卻左少少:52: 所以入完入堆之後咁耐先入多一隻咁大把∼呀...差D唔記得左....

就係唔記得左其實佢都算係SHF麻!所以正確來說係入左2隻SHF∼:34:

睇唔清楚?咪就係佢LAW∼:58: 近期灸手可熱之作∼好處不用多說

嚴格黎講係同一世界內的3兄弟:62:

DECADE CF既2大FINAL FROM強緩---劍KING FORM,戰甲響鬼∼

附加一張1�F既情況,其實1樓無乜特別,用左戰國BASARA既山口背景加BOB BUILDER既旦,不如各位睇下1�F見到有D咩好過我講啦∼:34:

正:$
等悟空:D
shf collection! nice:$
:71:
做埋背景真有心思 :71:
其實
kugga同agito係咪同一個世界
因為成日覺得佢地個樣同設計好似
唔多似係2個冇關係既世界/故事
:handshake:
原帖由 koon008 於 22-11-2009 08:33 PM 發表
其實

以我既理解我覺得係同一個世界:58:
原帖由 koon008 於 22-11-2009 08:33 PM 發表
其實

agito係kuuga 3年後既世界,agito故事裏有提及的~~
頭像被屏蔽