Toysdaily 玩具日報

查看: 6892|回復: 11

[玩具攝影] My HCM-Pro Base

小弟見到各位大大的靚相:36:,實在羨慕各大大的玩具與攝影技巧。
可惜小弟不才,不懂砌模型又不懂攝影:56:,而屋企地方又不大:64:,
所以只能愛上笨大的HCM-Pro系列。
而下個月小弟就小登科喇:66:!!
花了少少錢裝修個狗竇,又得準娘子特赦:52:,得到個少少位置放置那些跟了我很多年,但又只得活在床下底的HCM-Pro的兄弟們,可惜只能每次少少地逐個出黎
不懂噴油,唯有自製貼紙貼下就算

初號機配件多,好抵玩:71:

他客串的!:36:

近日才入他,QC ok的。

這個踫不得,大易的指紋!:30:

盒蛋質數,模型價錢:53:

入櫃,普通白燈。

紅燈,緊急出動!:79:

藍燈,潛水中??

綠燈,整備中??

謝謝收看!!:77:
no HCM-Pro系列 photo????:66:
已修正!!對不起
HCM-Pro is a good 系列!~我上年都追番唔少!~~
hcm我得2只∼宜家想入翻都難.
其實我有齊一套0093,三隻靈格斯,三隻積根,下次有時間擺返個隆巴立基地先!:43:
不過首要條件係得女王批准。:56:
隻突自唔係好差啫...好個MIA
hcm pro太細,唔耐玩...
我還是喜歡MIA:36:
MIA都係好玩,不過佢有個缺點,裙甲不能動,有些姿勢做唔到,另外就是因為細隻,放情景可以放多幾隻。
我依家想入翻只hi-nu, 系ebay揾左成年都揾唔到,
有 個 Standart ?

對不起,您的帖子小於 15 個字符的限制,請修改。
我都有好多隻 hcm-pro, 但係初初唔入 heavyarm 同 漢保飽, 而家入唔到好後悔, 好有怨念:56: