Toysdaily 玩具日報

加入聖域後的唔小心

好強大的牆呀~~
:shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: great wall , i am " G1 " :49: :49: :49: :49: :49: haha !! just play with u . :DD :DD :DD :DD :DD today when off ? :73:
原帖由 S20081997 於 28-6-2009 16:34 發表
:shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: great wall , i am " G1 " :49: :49: :49: :49: :49: haha !! just play with u . :DD :DD :DD :DD :DD today when off ? :73:
:^ 搵偉偉食飯傾心事呀~~
:71: 一行左呢條路...真係番唔到轉頭呢.我就係其中一個:45:

原帖由 skykids 於 28-6-2009 17:06 發表
:71: 一行左呢條路...真係番唔到轉頭呢.我就係其中一個:45:

:78: 同感~~
樓主摺埋哂d盒點處理d配件?
支持華偉:^
正一曬命鬼:ar: :he: :he:
但身為第一宮ge我點都要入黎扑下:x
原帖由 光X影 於 28-6-2009 02:04 AM 發表

可惜本人無能力再同時墮入神話衣個坑...:49:
唯有係度替大大能夠搵到一班知己感到開心...:$
冇關係,近來有些大大唔識星矢都加入聖域...:he:
冇我個名!
原帖由 白羊座_穆 於 28-6-2009 17:30 發表
正一曬命鬼:ar: :he: :he:
但身為第一宮ge我點都要入黎扑下:x

:p 不如你又晒下你條......丫唔係.....
:he: 係你的十二吋人偶至啱~
原帖由 mushroom 於 28-6-2009 17:38 發表
冇我個名!
:78: 牛牛~
樂也榕榕:x
看到樓主d盒,
我都係時候好似你一樣處理d 盒:26:
原帖由 龜o的 於 28-6-2009 05:53 PM 發表

:p 不如你又晒下你條......丫唔係.....
:he: 係你的十二吋人偶至啱~

我才不做曬命鬼:78: 不過曾經做過,睇聖域吧:DD