Toysdaily 玩具日報

加入聖域後的唔小心

大大真係好幸運...:71:
識到一班玩玩具既朋友就已經唔容易...:68:
仲係識到班同樣鍾意神話既知己就更加唔容易...:love:
真係恨死隔離...:79:
原帖由 光X影 於 28-6-2009 01:44 AM 發表
大大真係好幸運...:71:
識到一班玩玩具既朋友就已經唔容易...:68:
仲係識到班同樣鍾意神話既知己就更加唔容易...:love:
真係恨死隔離...:79:

弟兄 , 如果你都愛星矢愛玩神話 , 聖域愛你呀:34:
頭像被屏蔽
十 卜 :71:
由網友變成真正朋友,就要好好珍惜啊!!

另外,其實我都覺睇左 Toysdaily  後,買多了玩具,可能是知多了玩具的消息吧,有乜會出,幾時出,太約幾多 $ 等,又圖文並茂咁。

原帖由 華偉度諾艾德嘉 於 28-6-2009 01:49 AM 發表

弟兄 , 如果你都愛星矢愛玩神話 , 聖域愛你呀:34:

可惜本人無能力再同時墮入神話衣個坑...:49:
唯有係度替大大能夠搵到一班知己感到開心...:$
:74: ....where is my name in front page:?............:79: .............:blame: ...but i still support you brother wah wai:34:

原帖由 transfarmer 於 28-6-2009 12:49 AM 發表
又係晒命之牆 post :ar:
:77: 不喜勿回~多謝合作~:77:
值得...:43:
原帖由 c.hemoss 於 28-6-2009 03:32 發表
:74: ....where is my name in front page:?............:79: .............:blame: ...but i still support you brother wah wai:34:
:he: 盡在不言中:! 男人的浪漫~
原帖由 c.hemoss 於 28-6-2009 03:32 AM 發表

將你遺忘咗:34: 檢討下你自己啦:DD
華偉:
聖域唔單止係一個吹水既地方,同時亦係一個分享個人感受既聚腳點。
我都好開心係個度識咗d真正既朋友:78:
我一心入聖域要結識一班同樣熱愛聖鬥士嘅朋友~~
誰不知:p :p
可能呢D就係緣份啦:x :x :x
原帖由 c.hemoss 於 28-6-2009 03:32 AM 發表

u r 聖域眾弟兄姊妹之一:x :x
由網友變成真正朋友!?.....點解我入左黎td甘耐結識一個異性同好都無....就算一隻公都無:oh: