Toysdaily 玩具日報

查看: 8683|回復: 15

日本已出~龍珠HQDX異形part4~~~~~

日本果邊已經出左啦~~~~~~:D :D 香港應該遲多10日,8日到就有~~~~:D :D

唔知多唔多龍珠brother玩開呢個系列,:handshake: :handshake: 小弟就有玩開啦~~~~:$ :$
只入了猩猩比達、斯路、嘔魔皇、同菲利:58:
HQDX呢個質數系列唔錯,我由part1開始就有玩,一路玩到而家~~~:71: :71:
記得part1出既時候,見街唔多有得賣,價位都維持係2中到2尾~
part2就更少,尢其係魔人比達果隻。。。。。。。:56: :56:
成套要差不多3中先有交易。。。。。
之後到part3既菲利又係,都係好難搵。。。。。。:63: :63:
反而佢地既parter就多的是∼∼∼:66: :66:價錢仲相當抵玩∼∼∼∼:66: :66:  
跟住part4到part7,由於多左貨源,價位都回落到2頭,有部份更加唔洗∼∼∼∼:67: :67:
異形系列都係,而家係市面見到既part1,part2,part3都係當初既一半左右∼∼∼∼∼:42: :42:
原帖由 潮流特駒 於 24-6-2009 02:30 PM 發表
只入了猩猩比達、斯路、嘔魔皇、同菲利:58:

而家咁抵玩,有冇諗住追番呀???:36: :36:
老實講,我自己都想入多套∼∼∼∼:51: :51:
選角方面真係好奇怪,總係要搭件豬頭骨的. . . .  .
都係呢句 , 之前見到菲利條頸太長 , 所以唔考慮
:(隻菲利想點.....
原帖由 Kuuga_iwsp 於 24-6-2009 04:53 PM 發表
選角方面真係好奇怪,總係要搭件豬頭骨的. . . .  .

咁先可以出晒所有角色,換一個角度可以叫做多完化~~~~:75: :75:
原帖由 Kel_Kel 於 24-6-2009 06:19 PM 發表
都係呢句 , 之前見到菲利條頸太長 , 所以唔考慮

黎緊果幾part改好似唔錯,打唔打動到你先???:66: :66:
原帖由 EDMONDLUN 於 24-6-2009 07:27 PM 發表

黎緊果幾part改好似唔錯,打唔打動到你先???:66: :66:

黎緊仲有 ?
我以為出埋呢套就無了
係咪都係 creatures 呢d異形先 ?
有無相 ? :58:

原帖由 Kel_Kel 於 24-6-2009 08:33 PM 發表

黎緊仲有 ?
我以為出埋呢套就無了
係咪都係 creatures 呢d異形先 ?
有無相 ? :58:

等我搵下,一陣post上黎啦~~~~:he: :he:
原帖由 kelvinsimpsons 於 24-6-2009 07:10 PM 發表
:(隻菲利想點.....

呢part隻菲利"膠感"太重,:45: 有種"硬膠膠"既感覺∼∼∼:34: :34:
黎緊會出既龍珠HQDX~~~~~~~~:35: :35:

去相~~~:57: :57:

其實多唔多brother玩呢個系列架???:? :?
因為我見由part1 到最新1part都唔係好多人討論............:30: :30:
我只入自己喜歡的,所以才說集集都有豬頭骨 !!
如沒有散賣的就方棄,費事買垃圾回家又唔想玩交收。