Toysdaily 玩具日報

查看: 10450|回復: 5

我的囡囡收藏

各位大大你好:64: !小弟初次報到,還請各位多多指點。小弟最主要收集囡囡首辦完成品,奈何有見PVC愈出愈多,愈出愈正,手工同質量都愈嚟愈好,所以近呢幾個月開始收集。其實我都想post啲相上嚟同大家分享,但唔知點解傳唔到上來:no: ,唯有留下我嘅BLOG:[email=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!91PBp1CeFRJpziKJmhXSd2iQcdHs]http://hk.myblog.yahoo.com/jw!91PBp1CeFRJpziKJmhXSd2iQcdHs[/email],不過我呢個BLOG先剛剛開始,暫只有一兩隻成品畀大家睇:unhappy: ,在未來呢幾個星期每日更新,希望大家進來參觀。:(

回覆 1# 的文章

:46: 您就算放到相上來..相信很快便要入黑洞:34:

:71: :71: 雖然係好正:46: 但呢d相係唔見得光:DD :DD

回覆 2# 的文章

當然吧!如果放上來,緊唔會放果啲上來:time: 不過都多謝你提點。

回覆 3# 的文章

哈!可能係自已BLOG,所以有啲放肆:p 不過都會檢討。:o
我睇你個BLOG有1/6不知火舞 誌上限定 比D相黎睇:57: :57:
THX~