Toysdaily 玩具日報

查看: 9653|回復: 11

我的小小收藏

在下見各位大大在此分享家中收藏..所以我也想分享自己的(一些是玩具之外的收藏...想知道有無其他大大也和我興趣一樣)
首先是飲品容器...特別係我愛飲的礦泉水/綠茶:78:

我的部份扭旦

我的部份囡囡:love:

我的部份痛車:67:

三十年漫畫書/畫集歷程(大約2-3000本...有些在舊屋):31:

我也有"集郵"的..過去部份1980-200X年代日本著名漫畫彩頁/封面

部份合金/其他玩具(盒)收藏(在柜的遲些再post吧....有些在舊屋):54:

謝謝收睇:64:

2,3千本咁多
神啊大大:71:
其實講多可能許多td大大仲多...所謂臥虎藏龍...我有同事既老婆用成層丁屋放漫畫..我估佢閒閒地過萬本...:(

P.S.
多謝支持...其實仲想知有無大大有儲飲品容器或者漫畫雜誌彩頁/封面...可以交流一下..我有空可能再將收藏(自己覺得珍貴)既漫畫雜誌彩頁/封面post出黎大家分享...
:64:

書本收藏量:$
HEHEMIMI大大.......我期待緊你的所有珍藏分享ga~~~:71: :71: 睇黎我地大家都鐘意合金wo~~~hhaha

回覆 5# 的文章

BlackD老兄....依個我就甘拜下風la(雖然我都唔弱)...多謝捧場:77:
原帖由 hehemimi 於 1-7-2009 07:53 AM 發表
BlackD老兄....依個我就甘拜下風la(雖然我都唔弱)...多謝捧場:77:

大家多d 交流~~~玩落都開心d ga~~~~起碼上黎講下 同人嘈下..咁先覺得自己玩玩具唔係比玩具玩嘛~~~haha~~~

我地大家多d 交流下~~~:handshake: 可能有更多發現~~~~:he:
It is time to update more!  Pal!  :57: :57: :57:

Thx sharing!  :)
原帖由 Douglas.M.Saint 於 3-7-2009 08:16 AM 發表
It is time to update more!  Pal!  :57: :57: :57:

Thx sharing!  :)

德哥..我地都知道漫畫都係您強項..幾時得閒分享您d心得同收藏呢?:58:
原帖由 hehemimi 於 3-7-2009 12:47 PM 發表

德哥..我地都知道漫畫都係您強項..幾時得閒分享您d心得同收藏呢?:58:

Should raise a "HK and Japanese Comics Gathering" then.............. :(  Can share too much by words!  :(
should we suggest the TD editor board to open a new forum "動漫特攝討論區" then?
:73:
Checkpoint.