Toysdaily 玩具日報

查看: 31763|回復: 31

玩具日報今日新增"永遠的Kamen Rider"

按此進入>>>>>永遠的Kamen Rider

協力
※        立花藤兵衛: 是伴著1 , 2 號及V3成長的好朋友 , 曾經營咖啡店車房等以作為kamen rider 的據點。
※        幪面超人少年團: 由立花藤兵衛創辦的團體 , 主要招收全日本支持幪面超人的小朋友為團員 , 以收集Shocker在全國各地的情報。隊長是瀧和也。
※        瀧和也: FBI探員 , 負責調查Shocker , 曾多次協助本鄉及一文字。
※        反撒旦幫同盟: 由撒旦幫的受害者組成 , 進行搗破Shocker計劃的行動。

Rider之學博大精深 , 小弟的資料或有錯漏 , 如有任何問題還請有學之士不吝指正。

文: 立花藤兵衛

製作: dick.po
cool~~~thx.
Dick~~~~~~~~~`  U write this?  U are the man~~~~~~~~~~~~ :)  Great job with detail explanation!  Cool pics also!  Support!  :)
當然唔係啦
我寫0野唔叻的....:o
終於都出啦...好似攪左好耐...
Thanks for the report, I learnt alot about Riders !
I have never been a Rider fan, but lately, I found 裝著 is quite a fun toy to play with, and so I start interested in Rider a little bit :shy:
thanks for sharing, 小弟學到野~:shy:
忽然有d 咁熱血o既post, 一定支持!!!
佐魯上校.....= 卓0 上校 (會变狼人)??
Written by Lap Fa~~~~~~~!!!  I see!  :)
各位巴打......我呢仲唔係好明
有時1,2號d色成日唔同....我知道1,2有分新舊...但係好亂呀d色.....
可唔可以一次過post佢地d相畀我睇呀....舊1,2號同新1,2號....仲有係咪有個櫻島版嫁?
原文章由 小刺蛋 於 11-1-2007 10:22 AM 發表
佐魯上校.....= 卓0 上校 (會变狼人)??

係~~~
狼人仲有試驗型同完全體ga~
原文章由 BUYIU...耀 於 11-1-2007 08:05 PM 發表
各位巴打......我呢仲唔係好明
有時1,2號d色成日唔同....我知道1,2有分新舊...但係好亂呀d色.....
可唔可以一次過post佢地d相畀我睇呀....舊1,2號同新1,2號....仲有係咪有個櫻島版嫁?

新一(銀手)新二(紅手) 細圖櫻島 舊二

舊一

[ 本文章最後由 立花藤兵衛 於 11-1-2007 10:42 PM 編輯 ]
原文章由 Douglas.M.Saint 於 11-1-2007 04:54 PM 發表
Written by Lap Fa~~~~~~~!!!  I see!  :)

你終於都知道左勒.......:cool:
立花不如你打埋其他圖的內容比我我update丫
thx!!