Toysdaily 玩具日報

查看: 9138|回復: 16

我大聲講野,唔代表我無禮貌!

"Sir, 我大聲講野,唔代表我無禮貌!"
41671 (鍾天正): "我叫你做食x狗...食x狗!!!"

友誼之光:
人生於世上有幾個知己  多少友誼能長存
今日別離共你雙雙兩握手  友誼常在你我心裡
今天且有暫別  他朝也定能聚首
縱使不能會面  始終也是朋友
說有萬里山  隔阻兩地遙  不須見面
心中也知曉  友誼  改不了
人生於世上有幾個知己  多少友誼能長存
今日別離共你雙雙兩握手  友誼常在你我心裡
今天且有暫別  他朝也定能聚首
縱使不能會面  始終我地我地是朋友
說有萬里山  隔阻兩地遙  不須見面
心中也知曉  友誼  改不了

CHOW YUN FAT... you are the man!

正!!!!:71: 整隻「我在黑社會的日子version」吖!:67:
跟番電影poster咁,俾張「龍椅」佢...
到時唱:「人在風暴中....(個"中"字要拖長去唱:34: )....飛沙吖風中轉...:73: 」

回覆 1# 的文章

冇o野講..........:71: :71: :71: :71: :71:
有創意:66: :71:
跑山牌:34: :34: :34:
GOOD~好齊配件~~~~
.............好............................
正呀............不過個樣差d.......但都支持...:71:
Funny with good creation! Support!
Victor哥,我服q咗你。
拉二胡真係無得頂:71: :71:
原帖由 燒賣 於 9-6-2009 12:33 PM 發表
Victor哥,我服q咗你。
Thank q You wor:p
頭像被屏蔽
VICTOR 哥你真係中左毒∼!  而我地大家同一時間都俾你放既毒毒親∼! 哈哈 :34: , 支持大大不斷出 post ! :71: :71: :71: :71:
有無大傻啊
大傻呢?!