Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: genesicgaogaiga

南光太郎 in Decade劇場版-All Rider VS 大Shocker

男人味瀉曬出黎:!
依家果班娘娘腔rider男主角真係比下去
陽光正氣主角先係王道
原帖由 SHOCKER 於 6-6-2009 09:59 發表
依家果班娘娘腔rider男主角真係比下去
陽光正氣主角先係王道

That's true:

old riders: 200% MAN:*:!

new riders: 90% man + 10% woman.:80:
原帖由 yelland01 於 5-6-2009 05:30 PM 發表
暫時佢係唯一一個rider有拍續集的.

講真, 真係想佢係唯一一個, 唔想比人破佢地位
講左好耐啦
原帖由 genesicgaogaiga 於 6-6-2009 12:00 PM 發表
That's true:

old riders: 200% MAN:*:!

new riders: 90% man + 10% woman.:80:

GGGG BigBig...Your evaluation is somewhat discreet...In my opinion...most of the artists for new riders got only 60% of manhood....(Actually 60% childhood+40%feminine)

:34:光太郎...都係要靠你去重振拉打雄風!!:! :handshake:

:handshake: 光太郎再拍蒙面超人,超期待啊
南光太郎個身型KEEP得不錯,咁睇唔覺有肚腩:71: ,樣老左(歲月不隢人),明顯唔及後生時咁好:71: ,但都不錯

旁邊個女仔係邊個黎:36: ?

係「霹靂光搥」是吧?
也是很正的說﹗RX﹗BLACK﹗雖然好耐以前既RIDER小劇場係話RX係代表蟑螂,但係我地都喜愛RX、BLACK AND影月﹗
紫色的那女子不識,但另一個就係DECADE的女主角,在電王世界那集之中有不錯的演出~

原帖由 sk9091 於 6-6-2009 15:46 發表
講左好耐啦

Yes, I know.
Just updated pics for his face in 2009
光太郎.......好有型:34:
光太郎同decade 主角拍埋, 覺得decade 主角唔多順眼:53:
光太郎呢d先叫主角!
光太郎.好有型喎:36: