Toysdaily 玩具日報

查看: 48662|回復: 25

[其他] [獻圖&短評] HALFEYE勇者王(多圖)

小弟想同喜歡勇者王, 但又没有買HALFEYE勇者王的兄弟欣賞
HALFEYE勇者王的特別之處是100%完全變形,但同價錢是双對的要¥60000
但HALFEYE的產品其實都有好多兄弟有所以都唔講太多啦
現在請大家欣賞
BOX

[i

ssssssssssssssssssss

gfg gfg gfg gfg gfg
頭像被屏蔽
感謝大大分享:71: :71:
不過HALFEYE好貴
等緊CMS GFG的新版就人齊了:52:
HALFEYE的變形機構
幾乎可以忠於原著..複雜的徹底
價錢...也很驚人

這個變形完畢
會不會有鬆垮垮的感覺??

也謝謝辛苦的解說...
其實HALFEYE的鬆垮垮的感覺是可解決的,只要在鬆的地方落(双星的縲C膠),等乾後才裝上便不會鬆了,:74: 注意一定要等完全乾

原帖由 chen5067 於 5-6-2009 03:56 PM 發表
HALFEYE的變形機構
幾乎可以忠於原著..複雜的徹底
價錢...也很驚人

這個變形完畢
會不會有鬆垮垮的感覺??

也謝謝辛苦的解說...
:50: 圖多到嚇親我....
都多到夠做動畫啦:*
:( 仲好似拍左N個日夜...不停變白平衡....
sorry是分了幾天拍,重有因第部機拍到冇電,用了第二部再拍

請問有無朋友可造個GIF比我呀 thanks

原帖由 ajc188 於 5-6-2009 04:06 PM 發表
:50: 圖多到嚇親我....
都多到夠做動畫啦:*
:( 仲好似拍左N個日夜...不停變白平衡....
THX~好圖&係好多圖。
見到有成200幾個項目要下載......放棄了
It is a good toy.
100% complete transformation.
If you have the Goldion Hammer, then it can stand steadily.

But  pics are too much, my computer can't tolerate these.................

Thanks
真係好多圖:50:
halfeye既設計超勁:71:
鎚仔... 快d買返個鎚仔咁就齊張:43:
已再無錢買了:49:

原帖由 yelland01 於 5-6-2009 05:11 PM 發表
鎚仔... 快d買返個鎚仔咁就齊張:43:
咁就要加油la 快d買la ...
不過下次不要再post咁多相了
感覺上好多都是重覆...
我不段的回個芒就不段的向上下移動...
講真 辛苦你up咁多張圖喔....:45:
記注快d去買個鎚仔返來
大大呢個post,,  真係令我對呢隻野了解超多
仲影左咁多相,真係無私既分享:handshake: :handshake: