Toysdaily 玩具日報

x box新體感玩法…

http://www.youtube.com/watch?v=OBOoK424YnM
:handshake: 睇落真係好鬼正~
第一眼既感覺就係,PS2隻Eyetoys既強化版.
實際上可以使用禁樣控制方式既GAME真係少之又少.
原帖由 強襲 於 5-6-2009 12:12 PM 發表
第一眼既感覺就係,PS2隻Eyetoys既強化版.
實際上可以使用禁樣控制方式既GAME真係少之又少.

are u kidding?????
原帖由 willywonka 於 5-6-2009 09:41 PM 發表

are u kidding?????

我只係知道o的第3身射擊game,rpg,arpg,sprot等等都玩唔到,我真係唔知o的角色o的移動.
好似佢show個隻足球game只係玩12碼,如果係勝利11的話我真係唔知佢可以點玩.
仲有同game入個男仔玩同對話個段,係我覺得最恐怖既game.因為e種game只會令人越黎越自閉.
如果你話響日本,偶像大師出e種game,到唔好話唔恐怖.大買就一定大買嫁la!但係玩game o的人佢地會變成點,真係難以想像.

我覺得真係唔錯, 尤其係認埋人樣人聲, 又會scan你自己既gear, 呢樣都幾有新鮮感, 起碼唔單止係體感咁簡單.

不過有d遊戲好似賽車, 我認為冇左個控制盤反而唔好, 感覺唔實在.