Toysdaily 玩具日報

兒時玩意-----尋找失去的回憶

原帖由 twgss4b14c 於 11-10-2009 11:11 AM 發表

金屬翼係R火鳥

R 火鳥仲有無得買嫁出邊????
原帖由 小桃 於 11-10-2009 05:14 PM 發表

大大係鑽石山teens 入到零件? 仲有無散零件呀個度?
大大度no.129 火鳥知唔知邊到仲有呀?

鑽石山果度果d係一pack3草...我揀既呢pack都搵左好耐:42:
129我係係上水某店結業果時買既...應該都好難再搵到:o
有冇大大住0係鑽石山附近aa:sad: :sad:
我冇時間去果邊.....有我想要ge野:die:
原帖由 leungpak 於 10-10-2009 06:27 PM 發表

其實咁耐以黎, 我都唔知比利個專用發射器有咩用...
又唔夠綠色勁, 又長:42:

So Call "power trigger" ma

power trigger系列有gear 既關係,你禁trigger時既力度只需要一半.........

當你要射d 實到射唔出既彈珠人既時候 (例如禁到實既火鳥系列)...佢既功效最明顯.....

其他一般既情況就會睇唔出分別。
原帖由 leungpak 於 11-10-2009 06:32 PM 發表

鑽石山果度果d係一pack3草...我揀既呢pack都搵左好耐:42:
129我係係上水某店結業果時買既...應該都好難再搵到:o

鑽石山果時唔係話"搬遷"咩?...
仲係度?!
原帖由 小桃 於 11-10-2009 05:16 PM 發表

R 火鳥仲有無得買嫁出邊????

我諗鋪頭就無啦.....

auction 就有機會.....

係鋪頭有既火鳥系列通常都係OS 同 PI, 打後個d 好有難度

原帖由 小桃 於 10-10-2009 10:51 PM 發表

thx ar ..不過我見要成$140/./..覺得好唔抵咁....嗚...唔知點算....
no..129火鳥都想要....大大知唔知邊到仲有呀?

我果時158 加 5包Eunit 零件=$150 都即買..啦
仲要我有曬果5包零件........:70:

都係個句, 睇下你會唔會後悔.....
如果會...咁你就等於局自己買lu

...(題外話, 同依家上面個果賣家係同一人)
遲d大家可能要北望神州呀:(

我記得以前係廣州買過彈珠人, 唔知而家仲有冇呢 :(
原帖由 twgss4b14c 於 12-10-2009 02:00 PM 發表
遲d大家可能要北望神州呀:(

我記得以前係廣州買過彈珠人, 唔知而家仲有冇呢 :(

其實呢..有時係TEENS 買個D 彈珠人上面會有中國Label....

佢地應該係回流「人士」

我上次去小西灣TEENS 道買個PACK 爆外4 黃紅寶SET (之後先POST REPORT) 係 "TAKARA 受權於中國版"....說明書係簡體字.....:76:
原帖由 Aba 於 12-10-2009 12:59 PM 發表

我果時158 加 5包Eunit 零件=$150 都即買..啦
仲要我有曬果5包零件........:70:

都係個句, 睇下你會唔會後悔.....
如果會...咁你就等於局自己買lu

...(題外話, 同依家上面個果賣家係同一人)

158 係咩樣嫁大大....想睇下呀..hee**
因為我無咩錢...所以想買都買唔落嗚
原帖由 小桃 於 12-10-2009 09:10 PM 發表

158 係咩樣嫁大大....想睇下呀..hee**
因為我無咩錢...所以想買都買唔落嗚

E UNIT 火鳥囉

前一兩版有佢張圖

再唔係一開始Colman 大大的全家幅一定有
原帖由 Aba 於 12-10-2009 09:44 PM 發表

E UNIT 火鳥囉

前一兩版有佢張圖

再唔係一開始Colman 大大的全家幅一定有

係bor 睇到啦.....
係呢唔知大大仲有無去玩具街呢?? 會唔會有新貨番嫁個度?

回覆 666# 的文章

可能真係"搬遷"過都唔出奇...
因為睇荷里活個網係冇teens既, 睇"水牌"都唔多覺
比個提示想去既大大, 係365-367...我都搵左一輪orz
原帖由 Aba 於 12-10-2009 09:44 PM 發表 E UNIT 火鳥囉前一兩版有佢張圖再唔係一開始Colman 大大的全家幅一定有
估唔到小弟ge全家幅會咁方便到大大:71:
原帖由 小桃 於 12-10-2009 10:03 PM 發表

係bor 睇到啦.....
係呢唔知大大仲有無去玩具街呢?? 會唔會有新貨番嫁個度?

10月無去過...
但9月中去都係得個d....
even zero,zero2 過d 都系少左好多....