Toysdaily 玩具日報

查看: 12362|回復: 21

RAH影月換貨∼

之前果只影月爛衫又巢皮∼∼真系令我傷心到不得了∼∼∼
上次響鬼換貨又拖左足足一年,唯在send郵件去medicom overseas後才得到解決。
呢次亦相同,day one已經將所有郵件CC晒俾medicom overseas,直到見到日本人有回應且向Mani催辦,才有點信心。
不過呢次Mani同Medicom算系唔話得,不足三個禮拜就幫我換過只新的影月,check過晒靚仔無問題!

之前果只爛衫又巢皮∼∼不過睇相睇得唔系好清楚啫∼∼

以後大家的RAH有咩事要換的話,單靠Mani就等於食風了,記得有咩問題都同時聯繫M記overseas∼
我買行貨的,如果系水貨就唔知有無得搞了∼
齋巢皮有冇得換
我驚得到答復系“隻隻都系咁” :what:
superkeroro: 已處理那惡意灌水,THX

.............Medicom..........快d覺悟啦:61:
樓主
我send左email比 mani
但係都兩個星期都未有回覆
我係冇cc 比medicom overseas
請問個email係咩?
大概email內容係咩??可唔可以pm我講講??
我係12吋新手.......之前睇過你搞足成年先得
真係好驚........麻煩指點下唔該晒
LZ
我都係12吋新手.......之前睇過你搞足成年先得
真係好驚........麻煩指點下唔該晒
大概email內容係咩??痲煩pm我講講,得嗎??
樓主,
想請問可否pm我medicom overseas的email,
還有你的email大概內容?
我買水貨的,但一開盒件就發現胸甲和膊頭花咗:50:
唔知有無得換?
麻煩講吓換貨的process
thx a lot!!!:79:
原帖由 機魔神棍 於 25-5-2009 04:25 AM 發表
齋巢皮有冇得換
我驚得到答復系“隻隻都系咁” :what:

巢皮系有得換的,因為我果系全身巢皮,唔除甲都見唔到那小小的破爛位
本人英文程度有限,只能作以下簡短而錯漏百出的溝通,總之overseasD人會有英文回復並將催辦Mani郵件cc給你

to: overseas@medicomtoy.co.jp
cc:info@mani.com.hk

Dear Sir and Madam.

I bought your product RAH Kamen Rider Shadowmoon from your HK agent "Mani" at 30th Apr 2009, when i opened it i found its leather suit had a FEARFUL goffer and worn-out! I can not accept at all that i costed a very high price but i got a damage item from your company. I claim to change a new one as soon as possible stoutly,and do not want to see the bad case like RAH Hibiki change case last year.

And, Pls get the attachment for the pics of the BROKEN SHADOWMOON

Pls write back me.

My tel: xxxxxxxxxxxxxxxxx

My mail: xxxxxxx@xxxxxxxxxx

我於2009年4月30日購買了Medicom香港代理萬信有限公司代理的貨品RAH蒙面超人影月。開盒後發現全身人做皮衣有嚴重的皺折和破損,我實在無法接受購買如此高價的產品還有這樣的質量問題,我堅決地要求貴司盡快予以更換。且不希望出現上次RAH響鬼超過一年的換貨事件,請貴司盡快處理。

請查閱附件獲取影月的問題照片

原帖由 mr.elljay 於 25-5-2009 10:44 AM 發表
本人英文程度有限,只能作以下簡短而錯漏百出的溝通,總之overseasD人會有英文回復並將催辦Mani郵件cc給你

THX!!!
唔該晒您呀!!!
感激!!
等我今日send email去催催先
原帖由 skip2mylou 於 25-5-2009 11:24 AM 發表

THX!!!
唔該晒您呀!!!
感激!!
等我今日send email去催催先

我都sent 多封去...:53: :53:
CC埋跟我個case個CS...:79: ..
即係買左返黎,玩左一陣,影晒相,除埋甲跟住見到件衫巢皮兼有爛.....

都有得換??
換野有冇期限? 例如3個月內之類?!
好在我個隻沒事je∼!  希望各位大大快d有得換

回覆 1# 的文章

大大d相真係影得super靚ar !!! :71: :71: :77: