Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 柯柏文人

[玩具攝影] 物超所值的12吋消防員!

原帖由 柯柏文人 於 24-5-2009 03:14 PM 發表
HT 呢隻12吋真係非常抵玩! 衫褲鞋帽及配件都非常仔細......配件有d 仲係金屬件:71: ..... 唔講咁多嘞! 去相!:73:

?v=0
http:/ ...

呢隻都係小弟最喜愛0既非電影類figure 之一(啲配件真係幾有份量,幾重手)
師兄,請問你個display box 喺邊度買,同幾錢呢!!!???
可以PM俾小弟知嗎????
:51: 迠個係獨立出既 ? 無故事, 電影BACKGROUND?
:46:
原帖由 formanlin 於 25-5-2009 05:36 PM 發表
我都有呵呵:43:
原帖由 zooo 於 25-5-2009 01:19 PM 發表
呢隻野真係做得幾好架 起碼d parts同料真係交足貨
同埋呢隻野個價炒吾起 算抵買!~
原帖由 willywonka 於 26-5-2009 12:30 AM 發表
this set really 平、靚、正:58:
原帖由 vanhelsing 於 25-5-2009 11:22 PM 發表
好多都係用金屬件,好扎實,值得買,我都入左隊長同traniee各一隻.

呢隻嘢咁既價錢真係交足功課......:71:
原來咁多師兄都有! :77: thx support!
原帖由 CMING 於 26-5-2009 01:41 AM 發表

呢隻都係小弟最喜愛0既非電影類figure 之一(啲配件真係幾有份量,幾重手)
師兄,請問你個display box 喺邊度買,同幾錢呢!!!???
可以PM俾小弟知嗎????

CMING兄! 請check pm! :73:
原帖由 龍珠迷 於 26-5-2009 01:43 AM 發表
:51: 迠個係獨立出既 ? 無故事, 電影BACKGROUND?

應該係....可能HT見成日出美軍..."SWAT"嗰d...所以出隻一對US fireman 黎平衡吓! ! :34:
原帖由 zzrx 於 26-5-2009 03:00 AM 發表
:46:

zzrx 兄....唔好流鼻血嘞! 低玩之算....買番隻啦! :71:

:71: 影得好......果然好多配件玩.......把剪掂呀:D
原帖由 Warmblood 於 26-5-2009 10:48 AM 發表
:71: 影得好......果然好多配件玩.......把剪掂呀:D

:71: G-10 影既相確係唔錯.....多得您介紹! thx support! :34:
原帖由 龍珠迷 於 26-5-2009 01:43 AM 發表

個樣有D似 "火海豪情(Ladder49)" 兩名演員.
約10年前買左一黑一白,但當年擺左冇幾耐頂帽條黑橡膠帶就老化解體.....:cool: