Toysdaily 玩具日報

[改造交流] [原創][玩具改造]影月 +黑日+黑色古迦 + G1改造完成 + GILLS + 關東11鬼(自改sic)

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
G1 係咩樣咖???我未見過...有冇圖??
想問有冇G2咖??如果有,又係咩樣咖???
The Kuga looks amazing :71: :71: :71:
G1 80% 完成
點解咁似kuuga..咖...g1 本身個樣係似kuuga??
原帖由 wawa2480 於 30-5-2009 11:28 PM 發表
點解咁似kuuga..咖...g1 本身個樣係似kuuga??

因為當初個設定係以kuuga做藍圖研發 G rider System
所以好似係紅色 .... 但因為劇裡面冇出現過 ~
g1 只係同人設定
後來有高人用 sic 整成實物 ~
我記得仲有隻 g 咩鬼係金色架 :71:

完成啦!!

同kuuga好似樣xd
[quote]原帖由 xoxokin 於 1-6-2009 12:52 AM 發表
完成啦!!

這個都ok, woo!!:71: :71:
原帖由 華偉度諾艾德嘉 於 31-5-2009 12:33 AM 發表

因為當初個設定係以kuuga做藍圖研發 G rider System
所以好似係紅色 .... 但因為劇裡面冇出現過 ~
g1 只係同人設定
後來有高人用 sic 整成實物 ~
我記得仲有隻 g 咩鬼係金色架 :71:

Yes!  G System is developed from Kuuga.  Anyway, G1 is not designed by 同人.  U can find its story in SIC Hero Saga!  :)

And, I really haven't heard that Generation Series have gold vers. at all.  Can quote the source or your mean the Kuuga in 匠魂?  :)
原帖由 wawa2480 於 1-6-2009 01:13 AM 發表
同kuuga好似樣xd

這個就是G1的官方SIC~
自改-Gills  :he: :he:
關東11鬼:he: :he:
SHOCKER :p :p