Toysdaily 玩具日報

查看: 13689|回復: 16

Sa Sa in Macau...

一直都同我一個朋友講,好想搵佢一齊去澳門影相,但係次次都係因為一啲原因唔可以成行,我亦唔知之後仲有無機會做得到....
好彩前一輪機緣巧合之下,同SaSa傾開影相地點,好快就定左去澳門影,多謝SaSa嘅不持勞苦,我知佢係有啲唔舒服,但係就成就左我呢個恨左好耐嘅願望,多謝晒!

1#呢張係今次其中一張我最鐘意嘅相...

3#偶然搵到一幅紅色嘅牆,估唔到都同Sa Sa都幾襯...效果我好鐘意...

4#第二張我鐘意嘅相...

6#今次有好相都好似差唔多咁,我又唔想嘥左啲相,所以就合拼埋一齊出啦!

12#影完呢張之後,就比漁人碼頭嘅"食蕉"干涉.....-.-!!!好彩要影嘅嘢都影左, 如果唔係....

13#第三張我鐘意嘅相...

17#原本燈塔係我今次嘅拍攝目標之一,但係嗰日實在太多遊客,所以影得呢兩張...

今次嘅拍攝發生左好多少插曲,好似要同SaSa好趕咁去趕船,之後喺漁人碼頭比食蕉趕,到最後喺松山因為纜車收左工要齊齊行落山....雖然係咁,但係都玩得好開心嘅....

全部相: http://www.fotop.net/pnchan/pnchan345
少 d 精力都影o吾到o甘靚o既相。:78:
原帖由 上下盤 於 15-5-2009 11:28 發表
少 d 精力都影o吾到o甘靚o既相。:78:

其實都唔係好晒精力啫,今次雖然係急,但係都影得舒服,起碼唔係好洗行好多路!!
精彩的外拍體驗~~~~:71: :71: :71:
:handshake: Plan 緊去
:46: Great shots!!! :71:

:78: 留位... 不日出相...
---------------------------------------------------------------------------
:shy: 終於都出相喇~
:73: 全 39 幅 (http://mookie.hk/portrait/sasa3/)

原帖由 mars 於 16-5-2009 12:45 AM 發表
:46: Great shots!!! :71:

:78: 留位... 不日出相...

等得不耐煩............:53:
太幸福了吧:52:
原帖由 上下盤 於 25-5-2009 23:03 發表

等得不耐煩............:53:

係啦!佢成日跟我去威,但係啲相咁耐都出.....快啲快啲...
澳門真係好多景點影人像, 我都一直好想去番次..
我而家先知原來魚人碼頭唔比影相....:50:
原帖由 pnchan 於 26-5-2009 13:27 發表

係啦!佢成日跟我去威,但係啲相咁耐都出.....快啲快啲...

:sleep: 從前, 有個好勤力o既小朋友... 佢長大左之後, 變得好忙..., 重冇假放添...
原帖由 mars 於 26-5-2009 21:46 發表

:sleep: 從前, 有個好勤力o既小朋友... 佢長大左之後, 變得好忙..., 重冇假放添...

haha...咁似麥嘜啲對白嘅! :34:
原帖由 潔白紙巾 於 26-5-2009 14:47 發表
澳門真係好多景點影人像, 我都一直好想去番次..
我而家先知原來魚人碼頭唔比影相....:50:

係啦!仲話要收費,真衰:53: !
wah, sweet sweet la 同SaSa去左澳門:73:  how many days ar?
原帖由 豪鬼 於 30-5-2009 14:22 發表
wah, sweet sweet la 同SaSa去左澳門:73:  how many days ar?

即日去即日翻咋,所以D時間有D急囉!