Toysdaily 玩具日報

查看: 12045|回復: 17

超黑仔,終於到我啦!!!!!

請問有冇大大玩 x box 360 , 而部機又三紅了?!
有乜解決方法????
我部機三年前在JP買的!!!:56:
其實 youtube 有好多 DIY 方法 ... 不過真係要念清楚先好做.
睇落都幾 煩 ...
http://www.youtube.com/watch?v=wsz0lNJ6JrQ&feature=related

比較容易既係 用毛巾法 ... 但唔會 work 好耐 ... 過一排佢就會自己再 3紅
http://www.youtube.com/watch?v=avWs4-wD15w&feature=related

最後都要講多句 ... 真係你自己評估風險, 因為我或 td 都唔會負任何責任.
原帖由 Vince 於 15-5-2009 10:38 AM 發表
其實 youtube 有好多 DIY 方法 ... 不過真係要念清楚先好做.
睇落都幾 煩 ...
http://www.youtube.com/watch?v=wsz0lNJ6JrQ&feature=related

比較容易既係 用毛巾法 ... 但唔會 work 好耐 ... 過一排佢就會自己 ...

thanks brother 提供以上方法, 但請問有冇一些較有信譽的店鋪可以維修及$$大約幾多呢???
如不能在此提供的話可否pm 我呢???????
:77: :77: :77:
原帖由 Dickmantik1209 於 16-5-2009 02:39 AM 發表

thanks brother 提供以上方法, 但請問有冇一些較有信譽的店鋪可以維修及$$大約幾多呢???
如不能在此提供的話可否pm 我呢???????
:77: :77: :77:

有信譽的店鋪 <= 好似唔整機既 wor ...
大大不如 賣左佢 ... 自己再買反部 新機 好過 la ... 話晒新機有 hdmi 同 雙clips ... 仲有 60gb 大 hd.
我想問而家買360係咪無左3紅而個危險?:?
原帖由 。天翼。 於 21-5-2009 10:34 PM 發表
我想問而家買360係咪無左3紅而個危險?:?

會好好多好多 ... 但電器既野點會話 100% 唔壞.
記住比 足夠 既空間佢 散熱 ... 就會 "come" 玩好多 ga la:shiny:
我就係想等佢解決3紅之後先買,但到而都唔清楚:(
頭像被屏蔽
都唔明點解依家D新機攪攪下坊間無人識整,下下要送返去S記/M記!
360三紅,P3鎖頭,根本就係佢地部機問題,仲要屈錢整機:67:
原帖由 Vince 於 23-5-2009 10:57 PM 發表

會好好多好多 ... 但電器既野點會話 100% 唔壞.
記住比 足夠 既空間佢 散熱 ... 就會 "come" 玩好多 ga la:shiny:

咁我搵到工第一時間買先:64: 駛唔駛買風x仔散熱?:47:
原帖由 吉田龍一 於 24-5-2009 01:03 PM 發表

甘閣下 可以直頭唔洗買了:67: :67:

多謝閣下意見:67: :67: :67: :what: :o
原帖由 yabuki_joe 於 24-5-2009 03:48 PM 發表
都唔明點解依家D新機攪攪下坊間無人識整,下下要送返去S記/M記!
360三紅,P3鎖頭,根本就係佢地部機問題,仲要屈錢整機:67:

叉盒3紅換機唔洗錢:34:
原帖由 penny24hk 於 26-5-2009 12:34 PM 發表

叉盒3紅換機唔洗錢:34:

咁好?保養期外都有得換咁正?係就360真係勝一籌:67:
原帖由 yabuki_joe 於 28-5-2009 11:46 AM 發表

咁好?保養期外都有得換咁正?係就360真係勝一籌:67:

小弟上星期先去左換:31:
頭像被屏蔽