Toysdaily 玩具日報

查看: 10881|回復: 12

[Xbox360] 經典重溫!Xbox360《莎木2》強化登場

日前微軟官方再次更新了Xbox360支持Xbox遊戲的新列表,在眾多經典遊戲之中,一個引人注目的名字——《莎木2》赫然在列。

《莎木》系列是由SEGA的著名遊戲製作人鈴木裕負責制作,初代DC《莎木》一經推出便憑藉著系列的最大特點——『Free』吸引到了大批的Fans,玩家可以在遊戲中最大的發揮『自由性』,開創了遊戲的新領域,但可惜由於DC的慘敗使得《莎木》系列沒有進一步壯大起來……不過現在就算沒有DC的朋友也可以在X360上得償所願了,並且將是比DC
O..GOOD NEWS~
三年前用 200 Yen 買o左未開封o既第一集, 到家o下都仲係未開...
why not 莎木3 ga~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
我最仲意玩呢隻game 架>< ..一定買..回味一番
xbox360好似愈來愈多好玩的game
芭月涼既復仇之路都不知何時才可完結....................
wow~~~
又 Virtua Fighter 5, 又莎木~~~~
SEGA 好o野~~~~

遲o的會唔會有 Virtua On 呢??
原文章由 Dark_LG 於 10-1-2007 08:57 AM 發表
wow~~~
又 Virtua Fighter 5, 又莎木~~~~
SEGA 好o野~~~~

遲o的會唔會有 Virtua On 呢??

莎木真係一隻正game.比ps2隻龍仲正.
佢如果真係出Virtua On的話,我一定買xbox 360.
WOw 360 version!
果陣DC莎木2我都無打爆:DD
點解唔出三. :no:
原文章由 天馬流星拳 於 28-2-2007 12:50 PM 發表
點解唔出三. :no:

right !! i already have 1 & 2 with my DC la! :blame::blame::blame: