Toysdaily 玩具日報

查看: 3176|回復: 10

恐懼!!

唔知各位大大有冇野係令你覺得好恐懼, 克服唔到既呢.
我就有喇, 今晚出現了史無前例咁得人驚既曱由(蟑螂), 就算佢比我老媽子打死左, 我都依然係咁驚, 搵掃把執都唔敢執...:50:

我諗每個人都實有一樣野係好驚好驚既
我最怕係青蛙同四腳蛇,曾經我都想嘗試克服,但點都做唔到,如果俾呢d野點到我,我諗我瘋都似:55:
我最拍D12"FIGURE爆皮衫~~:time: :time:(其次係我老婆.........................):31:
:cool: 蟲...
原帖由 香港人 於 13-5-2009 06:49 PM 發表
:cool: 蟲...

蟲is my most hate thing in the world !!
無錢
原帖由 lacus 於 13-5-2009 06:55 PM 發表

蟲is my most hate thing in the world !!

X2,尤其係蜂類,另外蜘蛛:70:
我............由細到大都好怕去海洋公園嘅海洋館,好鬼驚(可能同我唔識游水有關):26:
原帖由 tmisthebest1980 於 13-5-2009 10:58 PM 發表

X2,尤其係蜂類,另外蜘蛛:70:

many years before a bee flying into my ear :63:
and when iam 1X years old i go to toilet i see a spider the body is big but the legs so 幼
原帖由 yabuki_joe 於 13-5-2009 11:05 PM 發表
我............由細到大都好怕去海洋公園嘅海洋館,好鬼驚(可能同我唔識游水有關):26:

海洋館有部份比較暗
有鯊魚
有怪相的魚
有腥味
有個巨型魚缸 如果有條油有病帶支槍(通常海洋公園吾會搜行李)射爆個巨型魚缸:79: