Toysdaily 玩具日報

查看: 4377|回復: 12

終於爆左撒爾達傳說~^^~

呢隻Game 真係唔錯~~~好好玩~~~~

玩左我個5x個鐘先爆到個完美爆機~~~~~

一個字!正~~~~~

如果要買wii ga大大 推荐呢隻game~~~!
x -japan 大人好野~~~:)
完全冇睇攻略打?
如果有,有冇推介網站,因為我都係岩岩開始
好快手喎~:DD
原文章由 X-JAPAN 於 7-1-2007 12:15 AM 發表
呢隻Game 真係唔錯~~~好好玩~~~~

玩左我個5x個鐘先爆到個完美爆機~~~~~

一個字!正~~~~~

如果要買wii ga大大 推荐呢隻game~~~!

爆機有冇 special ?
知不知到第五奧義怎出 ? 因過不到:sad::sad::sad:

完全冇睇攻略打?
如果有,有冇推介網站,因為我都係岩岩開始

有冇買Gx Next ?有攻略呀
or can  go tthis http://members.tripod.com/zeldapss/
樓主儲晒o的鬼魂同心未呀???
我仲差最後一個迷宫同大佬, 但得39隻鬼魂同差兩個心...... 其他o野都拎晒啦........
搵鬼同心之碎片真係好考耐性o架~~

[ 本文章最後由 Dark_LG 於 9-1-2007 10:07 AM 編輯 ]
原文章由 石仔 於 8-1-2007 11:26 PM 發表

爆機有冇 special ?
知不知到第五奧義怎出 ? 因過不到:sad::sad::sad:

有冇買Gx Next ?有攻略呀
or can  go tthis http://members.tripod.com/zeldapss/

第五奧義叫ma野名?!
比個名來我會記得~XD
原文章由 Dark_LG 於 9-1-2007 10:03 AM 發表
樓主儲晒o的鬼魂同心未呀???
我仲差最後一個迷宫同大佬, 但得39隻鬼魂同差兩個心...... 其他o野都拎晒啦........
搵鬼同心之碎片真係好考耐性o架~~

我是完美爆機的~~~~:!

我連佢入面D game仔都玩ma.....拿all道具...
仲有試練洞....呢個最好玩~~~~
頭像被屏蔽
d心心點攞ga????我打緊最初個神典........都係得3個心.....好易比人打死...
原文章由 米蘭 於 16-1-2007 11:15 PM 發表
d心心點攞ga????我打緊最初個神典........都係得3個心.....好易比人打死...

個到係得3個ga ja~^^"
打完一個迷宮有1個大心~
細心有45個~
我尋晚終於打完果個xx神殿........不過之後佢話要去西面果個地圖........到咁上下林克轉番狼形之後唔知點打la.......有無大大知點樣跟住落呀??
原文章由 米蘭 於 21-1-2007 11:10 PM 發表
我尋晚終於打完果個xx神殿........不過之後佢話要去西面果個地圖........到咁上下林克轉番狼形之後唔知點打la.......有無大大知點樣跟住落呀??

基本上每次變完狼之後都係去消滅d虫去令個個世界回復光亮,到旳林克就可以變回人形再去打當地既迷宮
上面X-japan大大都俾左d攻略網,搞唔掂可以去望望