Toysdaily 玩具日報

查看: 12517|回復: 51

玩味十足o既桃子

:34:  e隻桃子真係玩味十足..........實物比想象中好好多..........又多手部換...........唔計figure果對有右7左4咁多隻..........個胸甲同對鞋用左軟膠做............所以對手可以自然d咁拍貼個身同對腳板可以完全貼地.........全身d甲都有做舊化...........d甲上面全部都用銀珠所以出黎個效果幾精細..........m記其實都做到好野出黎.........不過就唔知幾幾時黎料............今次m記都算爭番口氣了...............PS~唔該快d出埋隻龍太郎比我
今次不得不讚下船仔,琴日朝已經收到電話,派貨時唔需要加錢可算係又快又平

d甲上面全部都用銀珠所以出黎個效果幾精細

D銀珠真係超正:$
呢隻真係好玩又好睇...
好在拉打免疫....
原帖由 Jimy 於 3-4-2009 23:18 發表
呢隻真係好玩又好睇...
好在拉打免疫....

:? 今次好奇怪連超人都無實物display出黎,如果佢放我諗睇過電王果班好多人都會中招
原帖由 大舊金 於 3-4-2009 11:41 PM 發表

:? 今次好奇怪連超人都無實物display出黎,如果佢放我諗睇過電王果班好多人都會中招

...而且見到d貨都好似好少甘..:58: 吾通無乜人訂..
原帖由 takeshi 於 3-4-2009 23:46 發表

...而且見到d貨都好似好少甘..:58: 吾通無乜人訂..

:shy: 小貨番咁咪可以升值?
原帖由 大舊金 於 3-4-2009 11:49 PM 發表

:shy: 小貨番咁咪可以升值?

可能係需求少:p ...:shy: 吾通去曬影月度?..

但今次無行貨?..:?

:71:果然係好物.....用銀珠配甲........上色功夫幼細.....甲面陰影位處理得很好......相信今次大家都收貨..........
原帖由 takeshi 於 3-4-2009 23:55 發表

調轉睇可能係需求少...:shy:  ..:he:

但今次無行貨?..:?

:o 今次無行貨,但聽講船仔現貨19xx都比人掃晒
上次的超西悟空有行貨的, 但今次隻桃子唔覺有行貨,得日版only:58:
原帖由 大舊金 於 3-4-2009 11:58 PM 發表

前日我問船仔,佢話17xx, 咁快加左2條魚,果然賊船的名字并非虛傳:50:
原帖由 大舊金 於 3-4-2009 11:58 PM 發表

:Q 今次又無行貨..真係捉佢吾到:(
..抄應慕品真係要"大舊金"先入到了.....:shy:

原帖由 lonaifaat 於 4-4-2009 00:02 發表

前日我問船仔,佢話17xx, 咁快加左2條魚,果然賊船的名字并非虛傳:50:

:o 貨越少個價自然會向上推,我初頭都諗住拎貨後完價轉讓比個fd,但當我係船仔開盒check件時,我隔離果位先生都不其然嘩一聲,實物就係好得,之後佢重問我可唔可以比佢影張相添
原帖由 takeshi 於 4-4-2009 00:06 發表

:Q 無行貨..真係捉佢吾到..抄應慕品真係要"大舊金"先入到了.....:shy:

:44: 無計~金融海嘯前訂落
原帖由 大舊金 於 4-4-2009 12:09 AM 發表

:44: 無計~金融海嘯前訂落
今次真係以金相許......