Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 小櫻

財散人安落... 來至未來的戰斗女服務生...

我都入左......不過今次都唔平.....
不過入左之前幾隻 唔入唔得:(
話說 小櫻大大講的缺點 [只有1個Revol Joint和肩部的斜切位] 我之前都覺得這兩點好有問題
而且之前有希著左件魔法衣後 用唔到個座 問題就更大....
起碼都係件衫加個洞....可以用到下個座....
不過我覺得其實frt今次的表情同外貌 同動畫版好接近 特別係Mikuru beam 用臉加多左兩個紅圈
令表情更加有趣:shy:
蠻可愛的:46:
:71:
原帖由 太陽之牙 於 1-4-2009 05:58 PM 發表
小櫻大大的千字文小弟每次都會由頭到尾細讀。:36:

個人感覺,FRAULEIN REVOLTECH無論size同關節強度都比Figma佔優,
但仍然係果一句,涼宮等人物雙眼分得太開,
已經偏離人類的感覺,似怪獸物種…

都係Figm ...

我記得J2[十九流]把聲係CC既小櫻黎架WO:p :p
很好的報告~要支持呢~~

J2的我不但有睇...仲有錄添~~
支持小櫻大的千字文:)
「唔... 實玖留醬... 說給我聽... 究竟這勁爆的胸部是不是真的...」

是假的...是膠....:34:
nice report :71:
but i still like figma more :52:
頭像被屏蔽
多謝分享.
小櫻大大千字文真係百看不厭! nice report!!!
FRT版似乎比figma做得豐滿同圓潤:handshake:
原帖由 影武者 於 2-4-2009 06:44 AM 發表
「唔... 實玖留醬... 說給我聽... 究竟這勁爆的胸部是不是真的...」

是假的...是膠....:34:

:x 答得好~
想問問, 山口式有出過冬服涼宮@@?
在街鋪只見過兔女郎版...
原帖由 kenny_2009 於 28-7-2009 03:50 PM 發表
想問問, 山口式有出過冬服涼宮@@?
在街鋪只見過兔女郎版...

山口式?...

山口式不嬲只係出機械人物... 無出過喱類Figure喎...

喱個系列叫「少女轉輪科技系列」(Fraulen RevolTech)... 山口勝久無參與的啊...

涼宮冬服?... 當然有啦... 不過...

會送Wii Game 《涼宮гюёソ激動》之嘛...

長袖的... 就是冬季校服了...

查實前一頁都已經出現過吧...

呵呵呵...

小櫻上