Toysdaily 玩具日報

查看: 12763|回復: 31

[MP08 試玩] 與龍同行! walking with dinosaur

今日有幸見到MP08  既盧山真面目 見到個PACKING 已經超級無敵! 正啊

即刻開箱完全唔洗講野 配件好多 好正 !!!

做型大隻 孔武有力! 可動力真係極好 全身可動既滯,

佢今次連機械人都有頸關節可以向上向下左右拎頭擺姿勢,

手功qc我LEE隻真係極好 電鍍超正 絕無MP麥既一撻撻! 心口撻金正到呢!!!

把劍同槍完全係G1 一樣 正但點解把劍透明既?

嘩嘩嘩...原係既有機關, 按一按手背即刻著比你睇!!!發光火劍正到無可以再正 ( 比mp01可發生MARTIX 更強),

me grimlock me KING! 變成暴龍後更更更正,簡單企響度已經超型

留意果條手仔成條都有關節....連手指都可動....唔單連留連對腳 又係我最愛既2後關節 仲好鬼穩唔單止機械人連恐龍都係點企都得

連我最大既問題都解決到! 當年大家以後暴龍係企立, 到近代先佢原來既係打平企的.......MP係今年野又點會點唔返呢?係條尾差D屎囉 真係極好, g1做到MP1樣得

龍口有機關自動開合, 龍頭仲同龍尾有連動擺尾可以同時搖頭!!! 配合特然聰明既綱鎖會唔會有d唔夾呢? 合返埋個口睇睇下都幾醒目喎

鋼鎖: 我Q唔Q啊各位? 係唔係比隻懶Q既老鼠友更加得意呢haha Me Grimlock Me King!

雖然只係玩左半個鐘 , 但簡直係超級正爆, d 機關真係玩極玩唔哂, 有d無辦法靠相show出黎( 例如龍頭同尾既連動) , 有 d 唔記得影 ( 機械人眼 同龍眼都可能紅轉藍, 仲係好prefect果隻)
26號 行貨見街 到時見!
頭像被屏蔽
正:handshake:
thx Galvatron 兄 第一手 試玩 report, 我多手加左小小野係 title, 方便大家, 希望唔好介意. thx
唔知會唔會出美版....
多謝大大的試玩報告,真係勁毒!
為何玩具出不盡,我銀兩只會越來越少。:79:
26號···即系下星期就有,期待:shiny:
支持支持

26號出糧~!!!

正~~!!!
yeah~
嘩~好正, 不過唔知幾錢呢?
太貴就真係要諗諗
原帖由 zillionwong 於 18-3-2009 01:40 PM 發表
嘩~好正, 不過唔知幾錢呢?
太貴就真係要諗諗

13000日圓, 6算都差不多8舊水
好正
不過要8舊:help:
忍忍忍 :56:
好正!看來又有得忙了:x
太貴:80:AND 太膠
冇進步!