Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

點解要Kill Post? X 百變龍個人玩評

關閉 [複製鏈接]
原帖由 Tasuku 於 18-3-2009 12:52 AM 發表
喺哩度「唔關玩具事」係死罪!
唔小心連哩個Post 都可能入黑洞。

TD 呢度係咁... d 管治手法好到痺 !
:love::78:
其實比人殺post嘅兄台,唔啱在不停喺某君D主題度post message去追個服字。某君無品行為人人皆見,又何必同佢斤斤計較,被殺post兄台卻用不智方法去還公道,可能有人作出投訴,被殺post兄台被版主warning亦無可厚非,被殺post兄台再出post討論此事,雖然我都想打句支持嘅說話上去(都遲咗,掛住睇被殺post兄台post嗰幾條link),但其後諗深一層,該主題確實潛在引起罵戰嘅風險,個post被殺都無可奈何。希望被殺post兄台唔好太介懷某君講乜野,亦都唔駛向佢証明張相真定假,因為如果佢真係咁叻一睇就知係用PS做出嚟,某君一定係PS高手,叫佢做張類似嘅相比各位睇睇咪得囉,駛乜自己嘥時間招呼佢呢。希望被殺post兄台見字後重新振作,繼續留喺TD。:65:
原帖由 Tasuku 於 18-3-2009 01:07 AM 發表

加幅圖上去似樣D
其實樓主用百變龍做主題是有喻意的,
知否世事常變,變幻才是永恆.........

真係老鬼....竟引用變色龍D歌詞 :34:
原帖由 roundbun 於 18-3-2009 02:01 AM 發表

真係老鬼....竟引用變色龍D歌詞 :34:

SORRY呀roundbun兄,係家變呀:36:
原帖由 WW7 於 18-3-2009 02:02 AM 發表

SORRY呀roundbun兄,係家變呀:36:

係呀我記錯左 thx for the clarification !   i like 汪明荃 in this 劇!
原帖由 roundbun 於 18-3-2009 02:06 AM 發表

係呀我記錯左 thx for the clarification !   i like 汪明荃 in this 劇!

唔駛客氣,多口一句,請勿見怪。:64:

回覆 26# 的文章

哈哈,我都係其中一個老鬼。仲記唔記得百變龍之前無記有出"鐵金剛"?唔記得係張圓圓定蔡麗晶唱主題曲,有冇網友記得?
原帖由 燒賣 於 18-3-2009 05:20 AM 發表
哈哈,我都係其中一個老鬼。仲記唔記得百變龍之前無記有出"鐵金剛"?唔記得係張圓圓定蔡麗晶唱主題曲,有冇網友記得?

萬大事也有個鐵金剛吖嗎?
咁百變龍隻中文歌又點唱吖?
原帖由 Gariester 於 18-3-2009 12:48 AM 發表

I think so, he's the guy who claimed to have 4 Athena and was being accused for posting fake photo.

Personally, I think there is nothing wrong to buy the same toy 4 times if he can afford it.  ...

Agree ar.
"百變龍" is my dream toy.
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
post lock. 個post 的討論大部份同玩具冇關.