Toysdaily 玩具日報

update>>>燃燒吧***我的聖衣神話***

原帖由 S20081997 於 25-3-2009 03:50 PM 發表
:34: if yes !! i will go to yrs home to save / take as many as i can law !! :34: haha !! only think also very good !! :34: :34: :34:(p.6 )
in your dreams only:36:
原帖由 c.hemoss 於 25-3-2009 11:38 PM 發表
in your dreams only:36:
:34: u come back n see it
唔知仲有冇人睇...:handshake:
下層果d太黑啦...睇得唔係咁清楚....:help:
how much did you spend in total?
saint collector:71:
畦~我都感應到好強勁的小宇宙 !!!好似100 億能量戰士 :43:
冥雙子入左,雙子胸像入左,仲差金神聖衣星矢就可以UPDATE:handshake: :handshake:
原帖由 聖鬥士JACK 於 28-3-2009 10:48 PM 發表
冥雙子入左,雙子胸像入左,仲差金神聖衣星矢就可以UPDATE:handshake: :handshake:
:50: 咁勁!
燃燒吧!!我的聖衣神話和銀包!!:77: :77: :61:
原帖由 冬暖夏涼小恐龍 於 29-3-2009 12:46 AM 發表
燃燒吧!!我的聖衣神話和銀包!!:77: :77: :61:
燃燒吧!!我的銀紙!
之前已睇..今晚又睇.....真的燃燒得好利害............:73:
應該說 壯觀嗎~
連日本 香港的會場限定都有
大大應該花了不少功夫
will update this week......:he:
原帖由 c.hemoss 於 29-4-2009 01:20 發表
will update this week......:he:

加油, 另外 d 相調番光 d 就好了:p