Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

超合金魂 飛越巔峰 Gunbuster

:$ 好在萏年我都忍痛用$1500帶左佢返屋企,呢隻合金魂真係同佢套動畫片名一樣,
『飛越顛峰』......簡直係現時合金魂既顛峰之作!:*
謝眾大大支持!

其實我都係舊年年中先至入,都要15魚。
少少高追,不過物有所值。
尼隻係好 lai 亞 !!!!:71:
I buy at japan toy'rus last year (yen 0.073) , only need 13200 yen:43: :43:
GunBuster 幾時睇都咁正~
原來條腰可以咁轉:50:
小弟買了咁耐都唔知:(
我沒有後悔一入既超合金魂 :$ 變形過程亦令我如癡如醉 :shy: 係我最愛既收藏之一 :love:
:50:

I buy at Japan toy'rus 15999 yen!!!
我一出即入13魚,係我買得最貴但係玩得最開心的玩具:71:

附有雙斧、球棒,由於我是看「劇場版」的,所以還沒見過Gunbuster使用。玩時真的好好奇,由其是球棒,究竟是怎麼用的?

雙斧同球棒都係原本的設定,只是ova得6話,冇機會出而已
球棒的使用方法,是從手掌"咇"出一個光球,然後用球棒打出去,呢招機戰都有,叫"buster home run",可惜ova沒機會出,只在機戰看了
要買啦
I bought la  ..really  super  good