Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

靈格風執咗, 好彩都仲有靈格斯...

回覆 9# 的文章

唔係呀..個gag幾好笑....:71:
聽講呢隻野既初版有錯體, 第二版已修正, 我兩個版本都有, 但就係睇唔出有咩分別, 唔知前輩們有冇咩見解呢?
頭像被屏蔽
原帖由 008r 於 5-3-2009 11:12 AM 發表
聽講呢隻野既初版有錯體, 第二版已修正, 我兩個版本都有, 但就係睇唔出有咩分別, 唔知前輩們有冇咩見解呢?

點分初二兩版??
原帖由 008r 於 5-3-2009 11:12 AM 發表

錯體???  Haven't heard of this at all!  And, mine is the first issue version.  Any matter? :?
原帖由 Douglas.M.Saint 於 5-3-2009 12:04 PM 發表

錯體???  Haven't heard of this at all!  And, mine is the first issue version.  Any matter? :?

我的是一出就買
頭像被屏蔽
個人覺得綠雞實淨少少, 較好玩一D
呢隻我都有
這是好久以前的作品

原帖由 Licarly 於 5-3-2009 06:33 PM 發表
呢隻我都有
這是好久以前的作品

大大EFFECT同POSE同樣正~~:71:
原帖由 cliffordchan107 於 5-3-2009 06:48 PM 發表

大大EFFECT同POSE同樣正~~:71:

呢個浦士正, 可以拎黎參考吓:71: