Toysdaily 玩具日報

Sa Sa and Domo...

原本計劃係諗住去南丫島影風車景嘅人像相,仲特登約咗SaSa一齊用咗半個鐘到行上去,但係可能我哋成班人玩得太開心有啲忘形,又或者嗰日真係太大風嘅關係啦!風車景反宜無乜影,取而代之嘅主要題目就變成我哋帶埋一齊去諗住用黎影相嘅公仔Domo身上,估唔到佢同SaSa都幾夾喔!  haha......

6# (今次玩咗啲連拍,但係又唔甘心出gif影響本身啲相嘅質素,就做啲小排版啦! )

7# (今次最喜愛嘅一張相...)

9# ( 玩魚眼,Domo好似想衝出黎咁! )

10# (算係最正經嘅南丫風車相啦!)

同場加影: 得意細路客串一張相,效果好攪嘢!

全部相: http://www.fotop.net/pnchan/pnchan326

Model 靚,頭髮更靚。:handshake:
讚呀, 好靚!!:71:
:handshake: 好靚~ 好自然~
:71: d 髮絲好飄逸, +甜美笑容 :D Sasa, so good~
:unhappy: 我果 d 連拍都唔知出唔出好...
:@ 9# 係唔係應該寫「玩魚『眼』」呀...?
靚人靚相 :handshake:
:66: 果日玩多過影, 因為 pnchan 大大 準備左好多道具, Domo, 氣球+絲帶; 真係十分之勞心勞力, 要俾 5 個叻佢 :71::71::71::71::71:
:73: 冇乜野幫到手, 唯有吹氣球~
:) Sasa 好活躍, 好投入; 大家睇相會見佢好多笑容, 但其實當時好猛風好凍, 我著住風褸都頂唔順, 好佩服佢咁厲害~
:shy: 今次執相用左 Capture NX (pnchan 大大 話好好玩), 所以試o下~
:64: 驚 load 得慢, 唔 link 太多o係版面, 全輯(34 pics)在 http://mookie.hk/portrait/sasa2/

good wor....我哋嘅手法真係好唔同喔....而且你執出黎嘅顏色比我鮮啲,但係我始終都唔係好鍾意用Capture NX....好難用喔...都係Photoshop啱我D!!!

原帖由 pnchan 於 4-3-2009 03:33 發表
good wor....我哋嘅手法真係好唔同喔....而且你執出黎嘅顏色比我鮮啲,但係我始終都唔係好鍾意用Capture NX....好難用喔...都係Photoshop啱我D!!!

:56: 陰天 d 相好灰, 全靠 Capture NX 救返, 不過要好重手... 超重味精...; 係幾難用... (重要係舊版, 1.3.1), 要交功課冇計... :(