Toysdaily 玩具日報

查看: 10909|回復: 17

北角有大型連鎖玩具店分店結業.....

和富中心..........
反嘔成:60: :60: :60: .....最後今日......

相關帖子

仲以為奇趣添
由佢開業就估到佢好快玩完,果度明明係係賣玩具,但唔明點解D燈光就暗到好似去左卡拉OK咁,唔通真係想搵"鬼"行!:50:
唔怪得之前日行過冇左o甘多貨!!
:@ o下...開左有冇大半年呀......:26:
遲早問題,會幫襯佢嘅人都唔駛走去北角
會走去北角嘅人又唔會幫襯佢d貴嘢:45:, 睇下人地肥趣重擴充tim:77:
負責選址開分店嘅人可以炒得:67:

係咩?
佢開噤耐
入過去一次xD
但係我住樓上- -XD
真係去過和富咁多次都係行過佢落去兩次......:69:

我知太古城斗斗4月會搬位置~~~搬去冒X樂園隔離~~~
我覺得黃埔個間反狗城都遲早步佢後塵…:45:
原帖由 乳豬仔 於 23-2-2009 09:42 AM 發表
我覺得黃埔個間反狗城都遲早步佢後塵…:45:

where is the Toy'R in 黃埔???
那間只是臨時散貨場, 不算是正式的反斗城分店
http://www.toysrus.com.hk/inside/location.htm
原帖由 redfish 於 23-2-2009 10:05 AM 發表
http://www.toysrus.com.hk/inside/location.htm

間野都唔似散貨場, 啲貨一樣咁貴.......

肥趣頂住, 好多港島客支持
原帖由 redfish 於 23-2-2009 10:05 AM 發表

Are you sure?  I don think so, it doesn't look like an outlet to me...:58:
Have you ever been there?:76:
(Sorry, working on something, cannot type Chinese)
頭像被屏蔽
北角間斗斗只買過一次老變...