Toysdaily 玩具日報

查看: 12671|回復: 18

流氓網站木馬程式~?!?

關閉 [複製鏈接]
這是什麼~?!?

還不停有重複式音效~?!? ( Toysdaily forum 有釋放播放音效功能了嗎~?!?)

中了毒嗎~?!?
thx ... 已通知 tech 人員跟進!!

you have been selected to receive a free prize!

有冇留意呢兩日toys daily 有個咁嘅廣告

不停咁叮叮叮響:cool: 好煩

作為一個forum 依靠廣告收益嚟支援server費用絕對無可厚非

但果舊嘢真係好討厭.....同埋我覺得click 入去會中毒:what:

p.s. 如果我去錯版面
麻煩板主大大移去正確地方....
yes i think that's disturb!!
agree...can it just...be no sound? it's annoying
有廣告唔係問題,但都唔好搞到td好似有毒咁呀:ice:
use firefox and block it:73:
到事務諮詢區投訴吧
原帖由 大便丸 於 15-2-2009 05:27 PM 發表
use firefox and block it:73:

我都用緊fire fox :( 要加plug in?
唔怪得LA!以為自己部電腦有問題!!!!!!!!!!!1
原帖由 八口八口 於 15-2-2009 17:29 發表

我都用緊fire fox :( 要加plug in?
安裝adblock plus
我都係啊 T^T
件野煩到喊啊...
原帖由 sax3854 於 15-2-2009 17:42 發表
唔怪得LA!以為自己部電腦有問題!!!!!!!!!!!1

x2,原來唔關我部電腦事…比TD嚇死:80:
好煩~!!:62: :62: :62:
頭像被屏蔽